Keystone logo
ESMT Berlin

ESMT Berlin

ESMT Berlin

Introducere

Școala de afaceri fondată de afaceri

ESMT - Școala Europeană de Management și Tehnologie, situată în inima Berlinului, Germania, este o școală privată de afaceri fondată de 25 de corporații multinaționale. Expertiza școlilor se concentrează pe dezvoltarea liderilor antreprenori, cu un accent global pe responsabilitatea socială și managementul tehnologiei. ESMT este una dintre școlile de afaceri de top din Germania, cu o rețea globală de absolvenți în peste 50 de țări.

ESMT oferă cinci programe de studii:

  • Master în Management
  • MBA full-time
  • MBA part-time
  • MBA online
  • Executive MBA (EMBA), precum și educație executivă

Toate programele ESMT beneficiază de relații strânse cu rețeaua corporativă și fondatorii lui ESMT . Școala de afaceri oferă o platformă interdisciplinară pentru discuții între factorii de decizie, cadrele universitare și liderii de afaceri.

ESMT este cea mai internațională școală de afaceri din Germania, peste 80% dintre membrii facultății lui ESMT au un fundal non-german și în fiecare program, cursurile sunt internaționale între 70% și 90%.

ESMT este o școală privată de afaceri acreditată de stat, ale cărei programe sunt, de asemenea, acreditate de AACSB, AMBA, EQUIS și FIBAA.

Misiunea școlii

ESMT dezvoltă lideri antreprenori care gândesc global, acționează responsabil și respectă individul. Având o moștenire înrădăcinată în valorile europene și potențialul tehnologiei, ESMT dezvoltă și transmite noi cunoștințe pentru a stimula creșterea economică durabilă.

Există o suprapunere considerabilă între aceste domenii de cercetare și mulți dintre membrii facultății lucrează la mai multe domenii de cercetare sau la interfețele acestora. În plus, cercetarea teoretică a comportamentului este potrivită pentru a lega în continuare cele trei domenii de competență.

Open House - Programe de Licență

Aflați mai multe despre programele de diplome ESMT și întâlniți actuali studenți, absolvenți, profesori și personalul de admitere ESMT din Berlin.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Berlin

    European School of Management and Technology Schlossplatz 1 , 10178, Berlin

Întrebări