Keystone logo
© TESS
ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

Introducere

ESMAC, ACCENTUARE TALENT Învățământ la distanță în cel mai apropiat succesului!

ESMAC este un colegiu de arte aplicate, design, design și evenimentul grafic al căror originalitate este de a fi la distanță.

Este o forță care face ESMAC prima instituție privată de a emite cât mai multe cursuri - oferim 13 post-BAC a BAC + 5 la distanță și e-learning.

Abordarea noastră inovatoare are drept scop de a ancora lecțiile în provocările de creație, acordând o atenție deosebită la realitățile forma lumea profesională.

Traseul student este complet individualizat. Întregul curs are loc în jurul proiectelor sale artistice personale, cu o pregătire generală bogată și cunoștințe de contexte diferite artistice. Scopul nostru este de a ajuta fiecare dintre studenții noștri să fie deschis în lumea creatoare contemporane, subliniind unicitatea punctele de vedere și a contribui la dezvoltarea talentelor lor. Pe cont propriu tempo.

Un cuvânt de la directorul "Pentru a învăța, trebuie să vă întrebați, la întrebarea și să urmărească cu atenție evoluțiile din mediul nostru. Inovația de învățământ este o recurență în gândirea noastră și în propunerile noastre. Scopul nostru în fiecare an este de a primi noi generații de studenți să-i însoțească la viitorul lor. Mai exact, înregistrăm mâine, în ADN-ul educației noastre multidisciplinare prin plasarea studentului în centrul formării sale. Considerăm învățarea permanentă ca unul dintre fundamentale nostru și afirma că lucrează pentru lumea de cunoașterea devine poarta de acces la angajare și dezvoltare profesională, este contractul nostru moral. "

Sophie Ducros - Director ESMAC

metoda de predare Sunteți în centrul de învățare. tempo-ul este al nostru, ne respectăm și ne adapteze la ea. Oferim o educație informatizat, cu sprijinul echipelor noastre. Ne concentrăm pe dezvoltarea abilitățile și structurarea interacțiunii cu tutorii și antrenori.

Metoda noastră de predare se bazează pe patru axe:

Proximitatea învățătura noastră distanță

corecție personalizate de toate temele (unele de remediere automată pe test) Disponibilitatea la orice moment de cursuri și teme noastre, Flexibilitatea și adaptabilitatea la toate datorită absenței conectarea simultană.

Umanitatea online pentru a optimiza antrenamentul

Cu sprijinul profesorilor, facilitatori adevărați și specialiști în domeniul dumneavoastră, vă însoțesc pe tot parcursul curs, corectați-ti temele, să însoțească amintirile, proiectele dvs. îndrumat și răspunde prin e-mail, skype, telefon, chat, întrebări. Cu sprijinul antrenori, interfețe și mediatori adevărate, care tese o legătură vitală pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră. Ele ajuta să vă motiva și de a răspunde la toate întrebările cu caracter general cu privire la întrebările dumneavoastră specifice. De sprijin individualizat ritmul tempo.

Instrumentele potrivite pentru a servi de ucenicie

respectarea noastră și cursuri specifice adaptate la depozite de certificatori, Taxe de multe disponibile pe platforma, Ateliere și proiecte de colaborare de la distanță, pentru valori mobiliare RNCP, care vă permit să obțină abilitățile necesare pentru succes construirea plan de cariera ta.

Platforma de învățământ

Vă oferim platformei noastre personalizate, sistemul nostru de management al instruirii (LMS). LMS noastre evoluează cu nevoile și propunerile dumneavoastră. Actualizări clase și teme este regulat și în funcție de tehnologia și legile. Disponibil în orice moment, LMS noastre: Livra clase și temele care îndeplinesc cerințele și standardele de certificare, Vă permite să urmăriți progresul de învățare, oferindu-vă instrumentele de măsurare a munca ta, Anunță atunci când temele este corectată, Asigură toate schimburile tale, face simplu, lichid și a practicilor și, mai presus de toate, să respecte propriul ritm, Ofera teste pentru anumite cursuri, Oferă informații și știri în specialitatea ta ...

calitate de formare de garanție ESMAC este un membru al ejectare Group, grup de predare scara nationala mare este format din douăzeci de școli.

Titluri de exceptare ESMAC certificată înregistrată în Registrul Național al Certificari profesionale (RNCP) sub responsabilitatea Comisiei Naționale pentru certificare profesională, în sine sub autoritatea Ministerului Muncii.

ESMAC, ca o organizație de învățământ la distanță privat, este supusă unei monitorizări educaționale și de inspecție a Ministerului Educației, în conformitate cu articolul 444- 3 din Codul de Educație. ESMAC este, de asemenea, obiectul articolului R444-14 ESMAC este înregistrată ca o organizație de formare cu Direcția Regională de muncă, ocuparea forței de muncă și formare profesională (DRTEFP). Proprietatea este supusă supravegherii de către Ministerul Muncii, în conformitate cu articolele L6361-1 și L6361-2 din Codul muncii.

ESMAC este un membru al asociației INSHED drept elvețian cu sediul la Geneva. Acesta oferă SDS®et Bachelors Profesionale master SDS® dobândite prin valorificarea (ECTS).

UNCTAD este mandatat să identifice măsuri pentru a ajuta companiile, IMM-uri, în special pentru a se conforma cu standardele internaționale, pentru a promova capacitatea lor în tehnologie și inovare pentru a le ajuta să acceseze noi tehnologii și de a spori lor participarea la lanțurile valorice globale.

Misiunea OMPI este de a promova inovația și creativitatea pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a tuturor țărilor prin intermediul unui sistem internațional de proprietate intelectuală echilibrată și eficientă.

Dezvoltare Durabilă Această responsabilitate socială corporativă este înregistrată în ADN-ul nostru

Dematerializat, educația noastră la distanță este în mod inerent mai ușoare, în procesul său de funcționare, mai respectuoasă față de mediul înconjurător și mai responsabile social.

Mișcările fizice îndepărtat, acesta este un timp de economisire, de valoare și a lansat de stresul de transport, pentru studenții noștri. De fiecare dată când orchestra student pentru a studia la propria lor ritmul, unde vrea, cand vrea. Adevărat confortul de care optimizează învățare. Principala utilizare a web limitează considerabil utilizarea de materiale educaționale în format tipărit.

Locații

  • France Online

    39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles, , France Online

Întrebări