Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Introducere

Școala noastră a fost lansată în 1981 de Chambre de Comerț și Industrie din Toulouse, iar asociația de comerț Apparel. ESIMODE oferă o gamă variată de cursuri pentru studenții de moda, care include diplome de specialitate. Acestea acoperă design vestimentar, management de moda, tehnici de textile, ceea ce face model si couture.

Cu toate că Toulouse este bine-cunoscut ca sediul central european al industriei aerospațiale, acesta are, de asemenea, o industrie textila de mare succes, istoric o activitate cheie în Midi-Pyrénées regiunea, de asemenea, este un important centru turistic și site-ul agricol în Franța.

Toulouse își datorează dinamismul său la o populație tânără; dintre care o treime au vârste cuprinse între 18 și 29. Prezența unor 100.000 de elevi face din Toulouse (cunoscut local ca "Pink City"), Franța, al doilea mare oraș universitar (doar în spatele Paris) și un site prețuit datorită numărului mare de unități de învățământ. Trei universități, care cuprinde 14 școli din toate, împreună cu o gamă largă atât activități sportive și culturale, într-o atmosferă primitoare cu atenție, să asigure reputația lui Toulouse ca un oraș prosper.

tesatura urbana cuprinde 342 de municipalități și o conurbație, care se află pe locul al 4-lea centru textil cel mai important în Franța. Este cel mai important loc de producție în Franța, pentru fire și materiale, cum ar fi lână cardată. În Toulouse, industria textilă are aproximativ 4.000 de persoane; sau aproape 7000, dacă includem sectoarele de îmbrăcăminte, piele și design vestimentar.

MBA FASHION INDUSTRIE A primit un colegiu sau un grad de școală de afaceri, și aveți o pasiune pentru moda? Nu căutați mai departe, acest Master of Business Administration este pentru tine. Acest curs va ajuta să dezvolte competența dumneavoastră și să devină operațional în acest sector. MBA pregătește studenții pentru:

Construi o imagine de ansamblu a diferitelor funcții în cadrul industriei modei pentru a crea punți între dezvoltare, producție, marketing și management. Tren în tehnici și metode pentru a gestiona o industrie complexă. Să dezvolte spiritul de antreprenoriat și inovație. Acest program este unic în conținutul său educațional și promovează capacitatea de a se integra în industria modei. Un comitet științific este responsabil pentru aprobarea și monitorizarea programului bazat pe nevoile industriei modei.

Nivelul și condițiile de intrare: comanda excelenta a limbii franceze

GARSONIERA FASHION PROIECTARE CREATOR Pentru a pregăti student pentru o carieră de creație și design în sectorul modei, în domeniul creației textile, concepția unei game largi de articole de îmbrăcăminte, accesorii de moda si de prezentare a produselor. Pentru a dobândi un bun nivel în limba engleză tehnic, pentru a putea accesa o licență în Design vestimentar (4 ani de învățământ superior). Acest program este axat pe stăpânirea perfectă a cunoștințelor și a abilităților legate de metoda de creare în cadrul sectorului modei. Cunoașterea este întărită datorită unui stagiu profesional de 8 săptămâni în cadrul unei companii.

Conținutul cursului: domenii fundamentale pentru a stăpâni - abordarea creativă: desen, desen tehnic, culori, istoria artei, design vestimentar, dezvoltarea de model, construcția colecției, crearea de textile și limba engleză tehnică, comerț de producție. cunoștințe suplimentare: materiale textile, comunicare profesională, marketing de moda, drept și mediul cultural.

Nivelul și condițiile de intrare: comanda excelenta a limbii franceze

MANAGER COLECTIE Textile și îmbrăcăminte în modă și industria de lux, cu specializare în Moda Management (nivel de master)

Durata cursului: 2 ani Solicitantul trebuie să dețină o diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional, sau trebuie să fi finalizat pregătirea academică echivalentă stabilită de către autoritățile de campus corespunzătoare.

Nivelul și condițiile de intrare: comanda excelenta a limbii franceze Acest curs absolvent de 2 ani se pregătește pentru funcții de conducere și de evenimente de vânzări în afacerile din domeniul industriei modei. În scopul de a experimenta pe deplin și să înțeleagă învățătura academică, fiecare student complet 2 destinații de plasare de muncă în timpul durata cursului, fiecare având loc pe parcursul anului universitar și de durată între 10 până la 12 săptămâni.

Conținutul cursului: De gestionare și control al producției, proiectarea DAO software orientat-obiect de moda, Design vestimentar și de luare de model, Istorie si cultura modei, introducere la modelul de luare, Gradation si montaj industrial de confectii, textile, tehnologia de fibre și țesături, engleză tehnice, abilități personale și practicile de conducere într-un mediu profesional, strategii de grup de moda (Corporate Law / financiar management / economie).

Textile și de îmbrăcăminte, de lux Design vestimentar - nivel de master

Durata cursului: 4 ani.

Nivelul și condițiile de intrare: comanda excelenta a limbii franceze La sfârșitul cursului, tinerii designeri vor fi dobândit abilitățile necesare pentru a lucra în ambele companii de moda franceze și de peste mări și, în cazul în care acest lucru este scopul lor final, pentru a crea propria etichetă de moda. Conținutul cursului: abordare creativă, desen, cultura de design, design vestimentar, crearea de textile, de instalare a produsului, engleza tehnic, comunicare profesională, drept și mediul, marketing de moda.

Locații

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Întrebări