Keystone logo
ESIEA Graduate Engineering School

ESIEA Graduate Engineering School

ESIEA Graduate Engineering School

Introducere

ESIEA, un centru de inginerie școală absolvent și de cercetare, cu campusuri în Paris și Laval (Franța), specializat în științe digitale și tehnologii.

Vino și alătură-fețe noi ale lumii digitale la ESIEA: bărbații și femeile care, mâine, va fi capabil să înțeleagă sisteme complexe, proiectare și de a construi altele noi și cred că de noi utilizări și cum să le comercializeze ... Din anul 1958, cu campusuri în Paris și Laval (Franța), ESIEA pregătește ingineri IT specializați în sisteme informatice și sistemele integrate, pentru a satisface nevoia tot mai mare de expertiză avansată în economia digitală. De la medicina la transport, fără a uita de mass-media, finanțe, energie, timp liber și educație ... lumea digitală este peste tot.

ESIEA vă invită să explorați numeroasele oportunități pe care le oferă, pentru a planifica cariera ta viitoare și de a face sa devina realitate. Accesati orice sector IT!

 • Participați la o școală de inginerie în cazul în care elevii sunt văzute ca indivizi, în cazul în care relațiile personale și de materie de antreprenoriat; în cazul în care vă puteți da ambițiile, talentul și potențialul frâu liber în timp ce în curs de dezvoltare într-un profesionist adaptabil, multi-calificați și creativ.
 • Aplicați cunoștințele dvs. din anul 1, prin participarea la proiecte științifice și team-building.
 • Societatea de ajutor prin implicarea Reinvent in proiectele de cercetare laboratoarele noastre.
 • Vino și alătură-o comunitate de echipa de spirit ", pasionații iscoditor cărora le place să" învețe prin a face "și care împărtășesc visul de inovare de conducere în cazul în care contează cel mai mult.

securitate IT, realitate virtuala, sisteme integrate, de sănătate, sisteme informatice, virtualizare si cloud computing, sistemele de informații bancare, date mari, obiecte conectate, aplicațiile mobile, și multe altele.

domenii de expertiza cheie: IT aplicate la securitatea, sănătatea și realitatea virtuală

Expertiza ESIEA în domeniul securității IT a câștigat recunoașterea, datorită sale "Criptologia operațional și Virusologie" laborator de cercetare (CVO) și cursurile sale de specialitate: de specialitate de master (Mastere) "Securitatea informațiilor și a sistemelor" (în limbile engleză și franceză).

Cele "Interacțiuni Digitale - Sanatate si handicap" laborator desfasoara cercetari in domeniile de reabilitare handicap și asistență pentru recuperare autonomia prin interacțiunile o serie de domenii tehnologice de competență la sol-rupere: virtuale și realitate augmentată, robotica, obiecte de comunicare, sistemele integrate, etc.

Cum studenții beneficiază de cercetare?

Acesta încurajează inovatoare și până la data de predare și învățare.

Elevii pot lucra cu cercetători pe proiecte științifice și tehnologice sau în cadrul "Promovarea cercetării și inovării" Programul din anul 1 la școală.

Atunci când sunt aplicate la rezolvarea problemelor practice, participarea de cercetare poate reprezenta o reală valoare adăugată pentru viitorii angajatori intr-un CV.

ESIEA este afiliat cu două școli doctorale și parteneriatele sale universitare de a permite absolvenților ESIEA să studieze pentru doctorate în Franța sau în străinătate.

O școală în inima ecosistemului digital,

ESIEA este un jucător activ în rețele și parteneri cu afaceri de lider în domeniul IT (CGI, Atos, Sopra Steria, Capgemini ...) de dezvoltare economică - Membru Tech francez și Cap și imagini digitale & Reseaux cercurile de competitivitate.

 • Un partener în cadrul diferitelor inițiative de dezvoltare a antreprenoriatului: Laval Mayenne Technopole, Campus Ivry Urban și Numa, punctul focal pentru Paris start-up-uri.
 • Membru fondator al societății Laval Virtual și Silver Valley, o rețea de dezvoltare de afaceri inovatoare în zona de la Paris.

Studiind la ESIEA începând de la doi ani după liceu

ANUL 3: Punerea "practica" În primul rând - Digital Science și cursuri de tehnologie pentru a stăpâni fundamentale. Se pune accentul pe munca practice si laborator, cu puține cursuri formale.

 • Punerea în aplicare a 4 proiecte pentru a efectua (dezvoltarea științifică, tehnică și personală) și elaborarea unui plan de cariera. proiect internațional.
 • De la Anul 1, studenții pot opta pentru o-bazată pe cercetare sau o abordare bazată pe spiritul întreprinzător datorită noastre de cercetare și inovare speciale sau de antreprenoriat Start-up inițiative.

ANUL 4: Specializată într-un domeniu - Prima alegere majoră specializare: Sisteme de informare sau de Embedded Systems.

 • Punerea în aplicare a unui proiect bazat pe echipa, știință și tehnologie inovatoare, supravegheat de către un laborator de companie sau de cercetare - 4 la 5 luni de internship an industrie 5: Perspectivele de carieră - ingineri viitoare alege una majoră și doi minori (una tehnică și una managerială) la spori expertiza lor în domeniul în care intenționează să înceapă.
 • Proiect de antreprenoriat.
 • Stagiu de inginerie, diplome duble în Franța, cât și în instituțiile partenere din străinătate.
 • Alumni sistem "prietene" pentru toți absolvenții noi.

specializari: 4 cai complete post-universitare de specializare (nivel 1 si 2 ani de master): IT și Sănătate, Securitate IT, Antreprenoriat, cercetare și inovare.

Absolvenți și profesioniști lucrează mână în mână cu școala în fiecare etapă a experienței studenților Absolventii iau parte în mod activ în viața școlii prin coaching-ul studenților individuali, sponsorizarea stagii, selectarea solicitanților, supervizarea proiectelor, sau de predare ... Mai mulți profesioniști se alătură cadrele didactice și au multe oportunități diferite pentru a întâlni studenți: Forum industrie, locuri de muncă matrimoniale, proiecte 1 si 2 de inginerie an sugerate de companii client ...

Locații

 • Paris

  Paris/Ivry Campus 74 bis, avenue Maurice Thorez Ivry-sur-Seine, , Paris

 • Laval

  38 rue des Docteurs Calmette et Guérin 53000 Laval, 53000, Laval

Întrebări