Keystone logo
ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Introducere

Creată în 1987 în cadrul Universității Catolice din Lyon (UCLy) Esdes (Școala de Dezvoltare Socială și Economică) este o școală de management postbacalaureat, membră a Conférence des Grandes Ecoles. Esdes este implicată în procesul de acreditare internațională cu EPAS și AACSB.

Vocația sa este de a forma manageri și antreprenori, capabili să creeze și să gestioneze o guvernare durabilă pentru creșterea unei economii responsabile. Performanța colectivă, cetățenia și deschiderea sunt valorile purtate de Esdes.

IMG_140

3 programe:

  • Master în Management (PGE) în 5 ani
  • Licență în afaceri în 3 ani franceză 3 și engleză 1 curs.
  • Master în Management în 2 ani franceză 3 și engleză 4 curs.
  • Training pentru diploma DSCG

Esdes este Școala de Afaceri a UCLy (Universitatea Catolică din Lyon). Prin urmare, Școala se bucură de resursele și facilitățile unei universități internaționale, două campusuri în Lyon și Annecy și schimburi între cele cinci facultăți și cinci școli profesionale. Acest lucru oferă studenților Esdes modalități originale de a accesa medii care sunt complementare aspectului managerial al educației lor. Rezultatul: profiluri unice cu competențe interdisciplinare care sunt căutate de companii.

Numerele cheie

1.400 de studenți, 50 de facultăți permanente, inclusiv 35 de profesori-cercetători și 160 de profesioniști implicați în curriculum.

58728_endofintro.png

Locații

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Întrebări