Keystone logo
Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Escuela Hotelera De San Juan

Introducere

Escuela Hotelera De San Juan apărut din viziunea și inițiativa doamnei Sylvia Cestero León de a oferi Puerto Rico un prestigios centru de instruire în programe legate de servicii de ospitalitate. La început, a făcut parte din liceul profesional Sylvia Cestero de Toyos, o instituție profesională, un tehnician înalt calificat, cu mai mult de douăzeci de ani de serviciu. Escuela Hotelera De San Juan crescut și s-a dezvoltat ca o instituție autonomă bazată pe Calle Mayagüez și săli de clasă pe Avenida Barbosa și Avenida 65 de Infantería până în 2003 când s-a mutat în noile sale facilități de pe Calle Guayama, Nr. 229, în Hato Rey.

La aproape 25 de ani de la înființare, Escuela Hotelera De San Juan a avut un impact semnificativ asupra industriei alimentelor și băuturilor și asupra comunității în general. Dovadă în acest sens sunt nenumăratele activități promovate de prezența absolvenților în medii profesionale de prestigiu.

În august 2009, Escuela Hotelera De San Juan inaugurat campusul în Mayagüez, Puerto Rico, situat pe Autostrada 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo din Mayagüez. Acest campus oferă facilități moderne potențialilor studenți interesați să caute pregătire în cariera de specialist în arte culinare, panificație internațională și patiserie.

Locații

  • San Juan

    Calle Guayama,229, 00917, San Juan

    Întrebări