Keystone logo
Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala

Introducere

Suntem școala de afaceri modernă și incluzivă, cu viitorul ca punct de vedere și o foaie de parcurs pentru călătoria pe care regiunea noastră o cere pentru a face față provocărilor care apar în secolul XXI; Ne-am angajat să căutăm permanent idei de avangardă pentru a le pune în practică și cu un mod de gândire care să promoveze acțiunea și să adopte schimbări permanente din cultura noastră pentru a realiza schimbul constant de idei și cunoștințe. Suntem o școală de transformare profesională. Suntem și vom fi un spațiu în care ideile sunt îmbunătățite.

La Școala de Afaceri la Nivel Înalt - ENAN - educația cu cele mai înalte standarde de calitate și excelență academică este doar începutul, la aceasta și la toate procesele noastre cognitive adăugăm conceptele reale de inovație și creativitate, adăugând acea valoare care propune ruperea inerției. tradiționalist al cursurilor uniforme și, în conformitate cu acesta, generează pentru studenții noștri crearea și oferta de grade, studii și certificări care sunt în concordanță cu ceea ce cere piața, nu numai local, ci global. Nu dorim să formăm profesioniști uniformi care nu ies în evidență de restul în care concurența pentru cunoștințe este decisivă, dorim oameni care sunt globali și care gândesc și acționează diferit, pentru a obține rezultate la fel de inovatoare.

138075_pexels-photo-1438072.jpeg

misiune

Suntem aliatul strategic al organizațiilor care propun soluții globale și dinamice pentru formarea oamenilor, generând un impact responsabil și pozitiv în lume.

vedere

Pentru a fi mai mult decât o școală de afaceri, care evoluează cu noi modele de studii și servicii, spre noua economie a noii revoluții industriale, care influențează schimbările pozitive în societatea globală.

Locații

  • Guatemala City

    10 Ave 4-83 Zona 15 Colonia Lo de Contreras, , Guatemala City

Întrebări