Keystone logo
ESCP Business School Master în Managementul Internațional de Sustenabilitate
ESCP Business School

Master în Managementul Internațional de Sustenabilitate

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 14.950 / per year

În campus

* candidații vor fi admiși pe bază de rotație

Introducere

Obiectivele programului

Cariera ta face diferența!

În generațiile trecute, oamenii din afaceri tindeau să se concentreze mai întâi pe bani. Înțelesul a venit mai târziu. Astăzi, într-o lume cu atâtea probleme presante, mulți tineri profesioniști consideră că acest model nu mai are sens. Masterul ESCP în Managementul Durabilității Internaționale oferă pregătirea pentru o carieră care vă va permite să faceți o diferență pozitivă imediat.

La acest program de doi ani, predat la campusurile ESCP din Berlin și Paris, de la termenul 1 la 4 și oriunde vă va conduce oportunitatea în termenii 5 și 6, veți afla ce trebuie să știți pentru a deveni un manager de durabilitate.

În primii dvs. termeni, veți studia subiecte precum crearea unei culturi a durabilității, reducerea impactului asupra mediului al lanțului dvs. de aprovizionare sau participarea la un angajament de consultanță corporativă.

În ultimii doi termeni, veți scrie o teză de masterat pe un subiect de alegerea dvs. și veți urma un stagiu cu o corporație sau o organizație neguvernamentală.

Până când veți absolvi, veți fi echipați cu abilitățile și punctele de vedere necesare pentru a ajuta companiile să fie administratori buni ai publicului și a planetei.

Fii conștiința Companiei tale

Indiferent dacă deveniți un membru cheie al echipei unui start-up sau un executiv la o corporație globală, abilitățile lingvistice vor fi importante. Managementul durabilității este o muncă foarte socială, iar ESCP consideră că abilitățile de comunicare puternice vor fi o parte crucială a locului de muncă. Acest program cu normă întreagă, de doi ani, este predat în întregime în limba engleză. În plus, elevilor li se va cere să studieze o a doua limbă.

În plus față de cursurile obișnuite și un stagiu, programul vă va oferi posibilitatea de a întâlni mulți oameni care lucrează deja la probleme de durabilitate pentru corporații și organizații neguvernamentale.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări