Keystone logo
ESCP Business School

ESCP Business School

ESCP Business School

Introducere

Fondată în 1819, ESCP Business School a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a lui ESCP Business School îi permite să ofere un stil unic de educație multiculturală în domeniul afacerilor și o viziune globală în problemele de management internațional. În fiecare an, ESCP Business School întâmpină peste 6.500 de studenți și 5.000 de directori din peste 120 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe specializate (Licență, Master, Executive MBA, Doctorat și Executive Education). ESCP Business School este multi-acreditat: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA – Urmărește-ne pe Twitter @ESCPeurope

Deși marca ESCP Business School a evoluat de-a lungul a aproape 200 de ani de istorie, a rămas mereu loială primelor sale trei litere. Începând din 1819 sub numele de Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie și la scurt timp după aceea redenumită Ecole Supérieure de Commerce, a devenit ESCP cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După fuzionarea cu școala soră, Școala Europeană de Management (EAP), în 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În 2009, numele școlii s-a transformat în ESCP Europe, făcând referire explicită la moștenirea și poziționarea sa europeană. În 2019, școala a devenit ESCP Business School .

Sfera internațională a ESCP Business School a fost vizibilă încă de la vârsta sa fragedă. Deja clasa din 1824 număra 30% dintre studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Educația lingvistică a fost o parte esențială a primei sale programe, care includea, pe lângă gramatica franceză, și cursuri de engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, un total de zece limbi au fost predate la ESCP Business School , iar studenții trebuiau să studieze cel puțin trei dintre ele.

Aproximativ un secol și jumătate mai târziu, ESCP Business School a fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe campusuri. Pentru a răspunde chemării europene a Școlii, au fost deschise campusuri în Germania și în Regatul Unit în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția lui ESCP Business School astăzi este de a forma manageri cu adevărat europeni prin promovarea legăturii dintre valorile umaniste și educația managerială. ESCP Business School devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Business School conectează și modelează lumea afacerilor prin promovarea cunoștințelor și practicii de management intercultural.

Predând managementul dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel de excelență academică, dezvoltăm lideri inteligenți din punct de vedere cultural, multilingvi, care sunt deschiși la minte, adaptabili și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții lui ESCP Business School sunt pregătiți să conducă și să inspire într-o lume globalizată.

Statistică

Fapte reale

 • Prima școală de afaceri din lume (est. 1819)
 • 6 campusuri: Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia
 • 140 de alianțe academice în Europa și în lume în 47 de țări
 • Multi-acreditate: AACSB, EQUIS, EFMD MBA, EFMD EMBA
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume
 • Guvernanță europeană reprezentând identitatea europeană profundă a Școlii
 • 7.100+ Studenți în programe de studii care reprezintă 120 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți (educație executivă)
 • 160 de profesori activi în cercetare care reprezintă peste 33 de naționalități din campusurile noastre
 • Peste 800 de practicanți și experți
 • 100+ naționalități din 6 campusuri
 • 65.000 de absolvenți activi în peste 150 de țări din lume

  Caracteristici Campus

  campusuri

  ESCP Business School transfrontalieră multi-campus încorporează inima identității noastre europene. Cu cele șase campusuri urbane din marile orașe europene, ESCP Business School contribuie activ la dezvoltarea culturii de management europene și permite Școlii să ofere un tip unic de educație interculturală în afaceri:

  • BERLIN
  • LONDRA
  • MADRID
  • PARIS
  • TORINO
  • VARŞOVIA

   Cerinte pentru viza

   Berlin, Germania

   Vize și permise de ședere

   Dacă stați în Germania mai mult de 90 de zile și nu aveți deja o viză sau un permis de ședere de la un alt stat membru Schengen al UE, trebuie să solicitați o viză cu două luni înainte de plecare, contactând cea mai apropiată ambasada germană.

   Dacă aveți deja o viză valabilă sau un permis de ședere din alt stat membru Schengen al UE sau dacă intri în Germania fără viză (Andorra, Australia, Brazilia, Canada, El Salvador, Honduras, Israel, Japonia, Monaco, Noua Zeelandă, San Marino, Coreea de Sud sau SUA), trebuie să solicitați un permis de ședere în Germania în termen de 90 de zile de la sosire.

   Londra, Regatul Unit

   Informații importante pentru cetățenii UE și elvețieni.

   Regatul Unit a părăsit Uniunea Europeană la 31 ianuarie 2020, iar de la 1 ianuarie 2021, Regatul Unit va implementa un sistem de imigrare bazat pe puncte (PBS).

   Aceasta înseamnă că, de la 1 ianuarie 2021, dacă doriți să studiați mai mult de șase luni la nivel de diplomă (de exemplu, programe de licență și master în management) și nu locuiți deja în Regatul Unit sau nu aveți drepturi în temeiul Acordului de retragere, va trebui să îndepliniți cerințe specifice și aplicați prin PBS (Student Visa Point-Based System) pentru a face acest lucru. De asemenea, va trebui să treceți verificările relevante, inclusiv verificările cazierului judiciar din Regatul Unit.

   Puteți continua să vizitați Regatul Unit timp de până la șase luni fără a solicita o viză și puteți participa la o gamă largă de activități, inclusiv turism, vizitarea familiei și a prietenilor și studii pe termen scurt (de exemplu, MBA în management internațional și programe de master). Puteți intra în Regatul Unit cu o carte de identitate până la 30 septembrie 2021 (pentru vizite de mai puțin de șase luni).

   Statutul cetățenilor irlandezi va continua să fie protejat ca parte a aranjamentelor privind zona comună de călătorie și, prin urmare, nu va necesita permisiunea de a veni în Regatul Unit, cu excepția unui număr foarte limitat de circumstanțe, iar cetățenilor irlandezi nu li se va cere să solicite în conformitate cu noile puncte - sistem de imigrare bazat.

   Madrid, Spania

   Documentația necesară pentru a călători în Spania variază în funcție de țara de origine.

   • Dacă sunteți cetățean al unei țări UE, Elveția, Norvegia, Islanda sau Lichtenstein, veți avea nevoie de un pașaport valabil sau un act de identitate.
   • Dacă veniți din altă țară, trebuie să aveți o viză valabilă pentru a intra în Spania. Vă rugăm să consultați informațiile actualizate despre Ministerul Afacerilor Externe spaniol:

   Vă rugăm să contactați Ambasada sau Consulatul Spaniei din țara de reședință cu cel puțin trei luni înainte de plecare pentru a obține toate informațiile despre procesul de obținere a vizei (termene limită, documente justificative de furnizat etc.).

   Permise de ședere

   Dacă intenționați să rămâneți în Spania mai mult de șase luni, trebuie să solicitați în termen de 30 de zile de la sosirea pe campusul din Madrid pentru o Tarjeta de estudiante extranjero (Cartul de student străin).

   Paris, Franta

   Vize și permise de ședere

   Există diferite tipuri de vize disponibile în Franța. Procedura pentru obținerea unui permis de ședere variază în funcție de tipul de viză pe care o obțineți.

   Vă rugăm să contactați Consulatul Franței sau Campus France din țara de reședință cu cel puțin trei luni înainte de plecare pentru a obține toate informațiile despre procesul de obținere a vizei (termene limită, documente justificative de furnizat etc.).

   Studenții din Uniunea Europeană și din Spațiul Economic European nu au nevoie de viză.

   Studenții non-europeni trebuie să aplice la:

   Viză de studii pe termen lung (Visa de long séjour pour études – VLS-TS)

   Această viză este cea de care aveți nevoie dacă veți fi în Franța, pe Campusul Paris al ESCP pentru un semestru sau un an universitar.

   În unele cazuri particulare, poate fi eliberată o viză temporară de studiu pe termen lung. Va dura până la șase luni și nu este reînnoibilă.

   Odată ce ați obținut viza relevantă, trebuie să solicitați permisul de ședere francez (Carte de Séjour), în termen de două luni de la sosirea în campusul din Paris. Biroul pentru afaceri studențești din campusul din Paris vă va ajuta cu acest proces OFII odată ce vă aflați la Paris.

   Viză specifică pentru studenții pre-master din afara UE

   „Examen de intrare” pentru viză (sau „étudiant-concours”)

   Ați aplicat pentru această viză dacă ați susținut examenul nostru de admitere în Franța.

   Cu această viză specifică, veți putea aplica pentru un permis de rezidență reînnoit de un an fără a vă întoarce în țara de origine.

   Torino, Italia

   Vizele

   Toți studenții care provin din țări non-UE trebuie să solicite o viză de student. Pentru a obține această viză, trebuie să contactați consulatul italian din țara de reședință.

   Permise de ședere

   Dacă sunteți cetățean non-UE, trebuie să solicitați un permis de ședere pentru studenți („Permesso di soggiorno per motivi di studio”). Permisul de ședere este eliberat de Departamentul de Poliție local („Questura - Ufficio Stranieri”) din orașul de locuit al studentului din Italia. Biroul afacerilor studențești vă va sprijini pe toată durata procedurii

   Burse și finanțare

   • Bursele ESCP sunt acordate pe baza meritului sau a nevoii financiare și a cursului dvs. de studii la ESCP.
   • Bursele ESCP acoperă numai taxele de școlarizare; Sumele acordate pentru burse sunt deduse din factura taxei de școlarizare.
   • Bursele ESCP nu pot constitui, în niciun fel, cheltuieli de trai.

   Pentru mai multe informații despre procesul de bursă și termenele limită, vă rugăm să consultați pagina web a programului dumneavoastră.

   Clasamente

   Rezultatele clasamentului FT

   • # 6 Master în management
   • #2 Master avansat în finanțe
   • # 22 Educație executivă
   • #14 Programe personalizate la nivel mondial
   • #41 Programe deschise la nivel mondial
   • #7 Executive MBA
   • #8 Școli europene de afaceri

   Rezultatele clasamentului Economist

   • #4 Master în management
   • # 1 Capacitatea de angajare în rândul diverșilor recrutori
   • # 1 Varietate de limbi oferite
   • # 1 Acces la programele de schimb în străinătate

   Rezultatele clasamentului QS

   • #19 MBA în management internațional în Europa
   • #4 Master în Big Data și Business Analytics la nivel mondial
   • #5 Master în marketing și creativitate la nivel mondial
   • #7 Master în management la nivel mondial

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   English Language Requirements

   Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • Paris

    ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République, 75543, Paris

    • Madrid

     ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain , 28035 , Madrid

     • London

      ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road , NW3 7BG, London

      • Berlin

       ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10, 14059, Berlin

       • Turin

        ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis , 10134, Turin

        • Warsaw

         ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St. , 03-301, Warsaw

         Întrebări