Keystone logo
ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

ESCP Business School - Turin Campus

Introducere

Fondată în 1819, ESCP Business School a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a ESCP îi permite să ofere un stil unic de educație multiculturală în domeniul afacerilor și o viziune globală în problemele de management internațional. În fiecare an, ESCP întâmpină peste 9.000 de studenți și 5.000 de directori din peste 130 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe specializate (Licență, Master, Executive MBA, Ph.D. și Executive Education). ESCP Business School este multi-acreditată: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 standarde europene de studii superioare.

Școala de afaceri ESCP - Torino

Campusul din Torino, fondat în 2004, este un campus tânăr care a cunoscut o creștere rapidă. Cu entuziasmul unui start-up, crede ferm în antreprenoriat și în dezvoltarea puternică a inițiativelor de succes.

Campusul deservește atât studenți - 750 din 60 de țări diferite - cu programe de masterat, cât și comunitatea de afaceri, cu o ofertă completă de educație executivă, cercetare aplicată și servicii de antreprenoriat.

Campusul din Torino are relații puternice cu o serie de companii naționale și internaționale care contribuie la guvernarea sa.

Sediul ESCP italian a devenit încă de la început o oportunitate importantă pentru școala noastră de afaceri de a se muta mai departe către companiile de pe teritoriul italian, care au găsit în Campusul ESCP din Torino un partener valoros pentru formarea talentelor lor.

Aceste legături puternice cu comunitatea de afaceri reprezintă una dintre caracteristicile cheie ale campusului italian: mai mult de jumătate din activitățile sale sunt în lumea corporativă.

Statistică

În fiecare an, ESCP salută:

 • 6.500 de studenți și
 • 5.000 de directori din
 • peste 120 de țări diferite

  Caracteristici Campus

  În afară de campusul din Torino, există alte 5 campusuri urbane:

  • Berlin
  • Londra
  • Madrid
  • Paris
  • Varşovia

  Experimentați capitala culturii inovatoare deschise

  Torino este un oraș dinamic și atractiv, care știe să se reînnoiască și să privească spre viitor. A devenit un centru proaspăt, inteligent, modern și deschis la minte pentru tot ceea ce este european. Orașul găzduiește peste 100.000 de studenți, mulți dintre ei internaționali, atrași de o gamă largă de oportunități de învățământ superior, școli și universități printre cele mai prestigioase din lume.

  Centru de afaceri

  Regiunea este leagănul multor companii italiene importante. Accenture, Avio, Caffarel, Comau, Ferrero, Intesa Sanpaolo, Lavazza, Martini & Rossi, Reply, Robe di Kappa, Unicredit, toate acestea (printre multe altele) fiind disponibile pentru recrutarea studenților noștri.

  Stilul de viață italian

  Torino are o mulțime de locuri interesante de vizitat și găzduiește numeroase evenimente și festivaluri internaționale de cinema, artă și muzică. Orașul este renumit pentru palatele sale, galeriile de artă, restaurante, biserici, teatre, biblioteci, piețe, grădini, muzee și alte locuri. Torino, datorită prezenței multor parcuri, este unul dintre cele mai verzi orașe ale italienilor. Are o cultură și o istorie bogate și găzduiește o mulțime de evenimente culturale.

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AACSB

   Locații

   • Turin

    Corso Unione Sovietica, 218 bis, 10134, Turin

   Întrebări