Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Introducere

Madrid este unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, cu un stil de viață excepțional, o gastronomie incredibilă și mii de locuri de vizitat, inclusiv unele dintre cele mai bune muzee din lume.

Campusul ESCP din Madrid, situat la 10 minute de centrul orașului, în cartierul exclusivist Puerta de Hierro, primește peste 900 de studenți în fiecare an și este în fruntea programelor digitale ale școlii, inclusiv MSc în Marketing și Digital Media, MSc în Digital Project Management și consultanță, Executive Master în Afaceri Internaționale (EMIB, 100% online) sau programe personalizate de educație pentru Executive. În plus, există programe federale precum Bachelor, MIM, MBA în Management Internațional sau MSC-uri în Ospitalitate sau Imobiliare.

A vorbi despre Madrid Campus este sinonim cu Vanguardia. Master cu orientare digitală și dezvoltări digitale pentru companii de top, unde ne pasă de oameni pentru ca aceștia să studieze ceea ce le place cel mai mult în cel mai bun mediu posibil.

Madrid este DIGITAL de mult timp și te așteaptă cu brațele deschise. Ai de gând să-l ratezi?

De la Puerta del Sol și Plaza Mayor până la Plaza de España, Malasaña, Chueca și stadionul de fotbal Bernabeu, nu doar dimensiunea orașului îl face să se mire.

Este atitudinea madrileño - o dragoste pentru socializare, erupție culturală și căldura oamenilor săi. Fiecare colț în care vii dezvăluie ceva care să te surprindă și să te încânte.

Mediul Internațional

Madrid găzduiește unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume.

Capitala oferă o comunitate diversă și internațională, care oferă șansa de a studia alături de studenți din întreaga lume. Este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile orașe pentru studenți din Europa.

Un centru de inovare

Capitala Spaniei este unul dintre cele mai importante centre de afaceri și inovare din Europa.

Madridul oferă studenților oportunități excelente de a stabili contacte profesionale și de a câștiga experiență relevantă. La ESCP ne străduim să ținem pasul cu cerințele și tendințele în schimbare ale economiei, îmbrățișând noile tehnologii și inovarea pentru a răspunde atât nevoilor studenților, cât și ale viitorilor angajatori.

Caracteristici Campus

Facilităţi

În campus, există săli multifuncționale confortabile, o bibliotecă, săli de calculatoare, o cantină și o parcare.

Campusul din Madrid acoperă 2000 m

 • 1 cantină
 • 1 bibliotecă
 • 1 sala de calculatoare
 • 12 săli de clasă
 • 2 amfiteatre
 • Terasa si gradina

Educație executivă

Campusul ExEd este un spațiu creat pentru a satisface nevoile clienților noștri, multinaționale, directori și profesioniști.

Sălile noastre de clasă sunt echipate cu cele mai noi tehnologii digitale care ne permit să ne personalizăm tehnicile de învățare, îmbunătățind în același timp experiența de învățare și calitatea programelor. Înlăturăm barierele de spațiu și timp adaptând fiecare program la ritmul și nevoile profesioniștilor.

Clădirea Navalmanzano ExEd este mediul perfect pentru a-ți urma drumul spre învățarea pe tot parcursul vieții, recalificare și perfecționare atât de necesare în această lume complexă a afacerilor în continuă schimbare.

Cantina

Reînnoită, cantina campusului din Madrid oferă studenților nu doar mese grozave de casă, sandvișuri și celebra „tortilla de patatas” spaniolă, dar este și un spațiu grozav pentru relaxare, întâlnire cu prietenii sau studiu și lucru în echipă.

Mese de casă în fiecare zi

Cele mai bune atuuri ale Madridului: Paco și Victor! Vor avea grijă de tine și te vor face să te simți ca acasă (sau mai bine decât acasă) cu zâmbetele lor mari, cuvintele amabile și, mai ales, cu mesele lor gătite acasă în fiecare zi!

Viață de student

O varietate de oportunități de creștere și dezvoltare personală sunt oferite în campusul din Madrid prin cluburile și societățile sale. Alăturați-ne!

Campusul din Madrid are mai multe asociații studențești la care te poți alătura pentru a-ți face noi prieteni, a te distra și a te implica! Doriți să creați o nouă asociație sau club? Ne dorim noi inițiative, așa că anunțați-ne despre proiectul dvs. și haideți să creăm lucruri noi.

Angajamentul de afaceri

Training directori din Administrația Publică și companii spaniole de top (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

Cu scopul de a valorifica ADN-ul nostru internațional, modul în care concepem managementul, capacitatea noastră de a pregăti studenții în ultimele tendințe și, mai ales, cu o poziționare foarte clară a formării pe măsură, ne dezvoltăm alături de companii de top- programe notch și oferă soluții de formare.

Transformare digitală

Campusul ESCP Madrid conduce programele online și soluțiile combinate ale școlii (EMIB - spaniolă, engleză sau franceză-, programul ATOS, Indra Open University etc.)

Departamentul Executive Education și Blended Solutions din campusul din Madrid devine un partener strategic cu universități corporative și companii unde suntem foarte specializați în identificarea nevoilor acestora prin două metodologii fundamentale. Pe de o parte, pregătirea la locul de muncă este o metodologie aplicată direct nevoilor unui profesionist de a îndeplini locul de muncă. Pentru a face acest lucru, realizăm interviuri cu diferite niveluri de management cu scopul de a focaliza pregătirea pentru un anumit profil dintr-o perspectivă de 360 de grade.

În al doilea rând, învățarea bazată pe proiecte. O metodologie din care am intervievat la nivelurile adresei companiei pentru ca profesionistii sa poata livra o solutie reala care sa aiba un impact real asupra ROI-ului acestui training.

În cele din urmă, coincizând cu revoluția digitală, acum cinci ani am adăugat un al treilea element metodologic: învățarea adaptativă. Adică, la începutul fiecărui ciclu identificăm nivelul de competență pe care fiecare participant îl are în fiecare dintre abilitățile tehnice sau soft pe care trebuie să le ai în centrul tău de lucru, iar în funcția acestuia, proiectăm un itinerar personalizat folosind formarea la locul de muncă și învățarea bazată pe proiecte.

Inovare în învățare

Campusul ESCP Madrid a creat, în timp record, unul dintre cele mai inovatoare modele de digitalizare pedagogică de pe piață, pentru a răspunde nevoilor actuale generate de COVID-19.

Model adaptiv de învățare combinată

Desfășurăm un proces intens de readaptare a modelului nostru educațional printr-o metodologie revoluționară: „Adaptive Model Blended Learning” (AMBL).

Metodologia AMBL ne va permite să ajungem la studenții noștri într-un mod mult mai eficient, garantând o experiență de utilizator de top indiferent de situația pe care o putem experimenta. Practic, Metodologia AMBL ne permite să trecem de la un mediu pur față în față la un mediu digital (online) sau un model hibrid ca soluție mixtă între ambele, în câteva ore. Indiferent dacă un student începe o clasă personal sau de la distanță, sau dacă trebuie să ne schimbăm de la un mediu la altul, putem garanta că se va menține calitatea cursurilor și experiența atât internațională, cât și a studenților.

  Cerinte pentru viza

  Documentația necesară pentru a călători în Spania variază în funcție de țara de origine.

  • Dacă sunteți cetățean al unei țări UE, Elveția, Norvegia, Islanda sau Lichtenstein, veți avea nevoie de un pașaport valabil sau de o carte de identitate.
  • Dacă veniți din altă țară, trebuie să aveți o viză valabilă pentru a intra în Spania. Vă rugăm să consultați informațiile actualizate despre Ministerul Afacerilor Externe spaniol:

  Vă rugăm să contactați Ambasada sau Consulatul Spaniei din țara de reședință cu cel puțin trei luni înainte de plecare pentru a obține toate informațiile despre procesul de obținere a vizei (termene limită, documente justificative de furnizat etc.).

  Permise de sedere

  Dacă intenționați să rămâneți în Spania mai mult de șase luni, trebuie să solicitați în termen de 30 de zile de la sosirea în campusul din Madrid pentru o Tarjeta de estudiante extranjero (Cartul de student străin).

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AACSB

  Locații

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Regatul Unit

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Întrebări