Keystone logo
ESCP Business School - London Campus Master în Managementul Energiei
ESCP Business School - London Campus

Master în Managementul Energiei

18 Months

Engleză

La zi

07 Jun 2024

Oct 2024

GBP 24.700 / per course *

În campus

* taxe pentru anul universitar 2020/2021 pentru toți studenții, UE și non-UE. Toți candidații trebuie să plătească o taxă de cerere nerambursabilă de 130 EUR

Introducere

Masterul în managementul energiei este conceput pentru a vă oferi o viziune holistică, la 360 de grade, a afacerii energiei, acoperind toate piețele energiei, de la petrol și gaze până la surse regenerabile și electricitate.

Este conceput pentru a vă oferi capacitatea de a dezvolta și implementa strategii pentru a aborda problemele majore în domeniul reglementării și politicii energetice și de a înțelege mediul de afaceri al energiei și conceptele sale economice și tehnologice fundamentale.

Programul este susținut de profesioniști din industria facultăților de specialitate, precum și de Centrul nostru de cercetare pentru managementul energiei, bazat pe Londra. Învățat în campusurile din Londra și Paris, programul include un seminar opțional de o săptămână în Statele Unite ale Americii.

Într-o privire

  • Durata: 18 luni în total, inclusiv 9 luni de studii și 9 luni de dezvoltare profesională.
  • Locații de studiu: Londra și Paris (predate complet în engleză)
  • O prezentare generală a industriei energetice holistice: veți acoperi toate piețele energetice, inclusiv piețele de petrol, gaze și GNL, precum și energia regenerabilă și electricitatea și veți dezvolta o înțelegere a modului de gestionare eficientă a tranziției energetice în era digitală.
  • Plasament integrat în muncă: minim 4 luni (stagiu / angajare directă).
  • Suport puternic din partea industriei energiei: veți fi expus numeroase oportunități profesionale de rețea prin intermediul Centrului nostru de cercetare pentru gestionarea energiei.
  • Acreditarea Asociației Globale a Profesioniștilor în Risc: Din 2017, MSc în Managementul Energetic este acreditat de Asociația Globală a Profesioniștilor în Risc, în calitate de Partener Academic ERP.
  • Început: septembrie 2020

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări