Keystone logo
© BIMM University
ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

Introducere

Fondată în 1819, ESCP Business School a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a ESCP Business School îi permite să ofere un stil unic de educație multiculturală în domeniul afacerilor și o viziune globală în problemele de management internațional.

În inima unui oraș vibrant

Londra este mai mult decât un simplu oraș: este un centru global pentru afaceri și cultură și un gigant multicultural care îți oferă o experiență de viață de neuitat.

Cu doar timid de 11 milioane de locuitori care vorbesc peste 300 de limbi, este imposibil să petreci timp acolo fără să-ți extinzi orizonturile personale și rețeaua profesională.

Construirea carierei tale

Indiferent dacă vă îndreptați pentru o carieră în sectorul Finanțelor sau visați să lucrați pentru un brand de lux sau o companie Tech de lux, Londra vă așteaptă cu toții.

Există oportunități de muncă la cele mai mari mărci din lume, precum și un număr incredibil de start-up-uri inovatoare. De la stagii la programe de absolvire și nu numai, Londra este lansatorul tău!

Destinație lider mondial

În 2018, Londra a fost încununat cel mai popular oraș din lume pentru studenți.

De asemenea, a fost numit cel mai bun în care să lucreze - și cea mai iubită destinație turistică. Acest oraș are cu adevărat ceva pentru toată lumea, iar sondajele o dovedesc.

Misiune și valori

Misiunea noastră

„Misiunea ESCP Business School este de a inspira și educa liderii de afaceri de mâine.”

Convingerea noastră este că liderii de afaceri de mâine vor trebui să fie eficienți la nivel internațional, digital și intercultural. Abordarea noastră privind educația și structura organizațională reflectă acest lucru, cu programe internaționale puternice furnizate de o facultate integrată (pan-europeană) pe campusuri pe fiecare dintre piețele principale ale Europei.

Noi avansăm această misiune prin abordarea noastră unică în educația și cercetarea în domeniul managementului internațional, care promovează experiența, colaborarea și învățarea transnațională într-un cadru paneuropean.

Cum livrăm la ESCP Business School

 1. O academie de experți care se axează pe cercetarea internațională / comparativă.
 2. Programe de rotație obligatorii care oferă experiențe unice de învățare multi-campus din întreaga Europă.
 3. Învățarea interdisciplinară care integrează abilitățile manageriale grele (codificare, etc.) și mai lejer (umaniste, etc.).
 4. O comunitate diversă, creativă și antreprenorială.

Cele patru valori ale noastre sunt nucleul ADN al școlii

 • E: „ Excelență în ceea ce facem”
 • S: "Singularitatea în ceea ce suntem și în ceea ce alții nu pot imita"
 • C: „Creativitatea în modul în care gândim și proiectăm”
 • P: "Pluralitatea - plural în ceea ce credem și ne comportăm"

Viziunea noastra

(Ce și unde vrem să fim până în 2022)

„În 2022, ESCP Business School va fi recunoscută la nivel mondial drept cea mai importantă școală europeană de afaceri pentru educație de management axată pe plan internațional.

Viziunea noastră, de a deveni adevărat, implică:

 • Producerea și diseminarea de cercetare de talie mondială în management internațional / comparativ care modelează modul în care organizațiile și liderii gândesc și se comportă;
 • Producerea de absolvenți inteligenți din punct de vedere cultural și digital, echipați pentru a modela și conecta lumile de afaceri de mâine;
 • Implicarea în mod semnificativ a afacerilor, a absolvenților și a guvernului pentru a favoriza progresele în practica de management internațional și relațiile interculturale;
 • Utilizarea diversității în toate formele sale ca sursă de inovație, forță și leadership.

Statistică

În fiecare an, ESCP Business School întâmpină peste 6.500 de studenți și 5.000 de directori din peste 120 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe specializate (Bachelor, Master, Executive MBA, Doctorat și Executive Education). ESCP Business School este multi-acreditat: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 standarde europene de învățământ superior. www.escpeurope.eu - Urmăriți-ne pe Twitter @ESCPeurope

  Caracteristici Campus

  Școala de afaceri ESCP - Londra

  ESCP Business School este o școală unică care atrage studenți și universitari care reprezintă peste 100 de naționalități în campusul nostru din Londra.

  Situat în West Hampstead, în nord-vestul Londrei, campusul britanic ESCP Business School oferă studenților facilități de ultimă generație într-o clădire tradițională victoriană. Luminile strălucitoare ale orașului și comunitatea de afaceri sunt la doar o plimbare cu metroul, în timp ce zona la modă din West Hampstead oferă o experiență culturală largă, departe de agitația vieții din interiorul orașului.

  Studenții beneficiază de conexiunile noastre puternice în industriile majore și jucăm un rol esențial în viața studenților noștri prin extinderea și cultivarea abilităților vitale pentru viitoarele lor cariere.

   Cerințe de admitere la program

   Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

   Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

   Locații

   • London

    ESCP Europe, 527 Finchley Road, NW3 7BG, London

   Întrebări