Keystone logo
ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

ESCP Business School - Berlin campus

Introducere

Berlin

Un simbol atât pentru viața europeană, cât și pentru perspectiva internațională.

ESCP - Berlin

Ca universitate recunoscută de stat, ESCP se numără printre cele mai prestigioase și de top școli de afaceri din Germania. ESCP ocupă în mod regulat locuri de top atât în clasament național, cât și internațional (școala de afaceri europeană nr. 1 în Germania, masterul 1 în management, numărul 1 Executive MBA și numărul 1 în Custom Executive Education în Germania).

La Berlin, ESCP are o experiență specială în 3 domenii cheie academice, și anume sustenabilitatea, antreprenoriatul și digitalizarea, cu o bază de management internațional.

Companii precum Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola și P&G colaborează strâns cu noi și rămân în contact continuu datorită calității facultății noastre, a cercetării lor, precum și a calității superioare a studenților și studenților noștri.

Cunoașteți-vă cea mai europeană școală de afaceri din Germania, cu spiritul său intercultural unic la ESCP Berlin. Vă rugăm să ne contactați sau să ne faceți pur și simplu o vizită. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim.

Dr. Andreas Kaplan, MPA
Rectorul ESCP Berlin

Buro Millennial / Pexels

127954_pexels-photo-1438072.jpeg

Studiu într-unul dintre cele mai inovatoare și creative orașe

Cu istoria și cultura sa unică, capitala Germaniei a devenit un simbol atât pentru viața europeană, cât și pentru perspectivele internaționale - și este, desigur, renumită pentru economia sa diversă.

Cu 3,5 milioane de locuitori și cu încă 40 de mii de veniri în fiecare an, Berlinul este un oraș cu creștere rapidă, care oferă o calitate înaltă a vieții la un cost de viață relativ scăzut în comparație cu alte capitale europene.

Soi cultural

Berlinul este un oraș multicultural, cu o reprezentare a peste 180 de naționalități diferite.

Diversitatea culturală modelează caracterul orașului, imobilizându-l cu fler și varietate culturală. Mulți jucători la nivel mondial au și o filială la Berlin, de exemplu, Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens și Total SA

Factorul economic

Berlinul este caracterizat printr-o bogată structură economică multifacetă.

Acesta variază de la companii industriale cu o tradiție îndelungată și companii de dimensiuni medii puternice, până la un sector de servicii foarte dinamic, precum și companii IT și tehnologii inovatoare. Astăzi, Berlinul este cunoscut în special pentru cultura sa vibrantă de start-up și pentru industria sa creativă; a devenit un important centru media.

Mod de viata

Oamenii apreciază Berlinul pentru scena pulsantă și viața de noapte, precum și pentru parcurile sale spațioase și cartierele boemice.

Orașul oferă numeroase „grădini de bere”, o mare varietate de restaurante, cafenele, piețe, zone verzi, lacuri și evenimente culturale.

Campusul din Berlin

Studiați într-unul dintre cele mai inovatoare și creative orașe.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Berlin

    ESCP, Heubnerweg 8-10, D-14059, Berlin

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări