Keystone logo
ESCE MSc în Managementul lanțului de aprovizionare și achiziții internaționale
ESCE

MSc în Managementul lanțului de aprovizionare și achiziții internaționale

Paris, Franţa

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9.950 / per year

În campus

Introducere

Un masterat în managementul achizițiilor și al lanțului de aprovizionare este deosebit de relevant în contextul de afaceri actual din mai multe motive, iar programul nostru se adresează fiecăruia dintre ele:

 1. Globalizarea: Odată cu globalizarea crescândă a piețelor, întreprinderile trebuie să gestioneze lanțuri de aprovizionare complexe care acoperă mai multe țări și continente. Programul nostru oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a parcurge aceste provocări.
 2. Optimizarea costurilor: Companiile sunt supuse unei presiuni constante pentru a reduce costurile, menținând în același timp calitatea. Cursurile noastre vă vor învăța cum să identificați oportunitățile de reducere a costurilor, să negociați prețuri mai bune cu furnizorii și să gestionați eficient stocurile.
 3. Progrese tehnologice: Tehnologia schimbă rapid modul în care întreprinderile își gestionează lanțurile de aprovizionare. Vi se vor oferi cunoștințe despre cele mai recente instrumente și tehnologii, cum ar fi automatizarea, inteligența artificială și blockchain, care transformă acest domeniu.
 4. Sustenabilitate: Întreprinderile sunt din ce în ce mai preocupate de durabilitate și responsabilitate socială. Studenții învață practici de achiziții durabile și cum să gestioneze lanțurile de aprovizionare într-un mod responsabil din punct de vedere social.
 5. Avantaj competitiv: Un management eficient al lanțului de aprovizionare poate oferi un avantaj competitiv semnificativ pentru întreprinderi. În cadrul cursurilor noastre veți învăța cum să optimizați lanțurile de aprovizionare pentru a îmbunătăți satisfacția clienților, a crește eficiența și a reduce costurile, ceea ce duce la un avantaj competitiv pe piață.

Programul evidențiază

 • Experiențele practice și atelierele de lucru, stagiile de practică, vizitele la companii și jocul de afaceri de renume internațional Fresh Connection, dezvoltat la MIT, constituie elementele de bază ale pedagogiei programului.
 • Absolvenții acestui masterat pot explora cariere în toate sectoarele, de la consultanță în management la ospitalitate, precum și în transporturi internaționale, industria aviației sau industria modei.
 • Un mediu internațional în campus, cu studenți de 80 de naționalități

Recunoscută pentru calitatea pedagogică și academică

 • Conferința Marilor Școli (Conférence des Grandes Écoles - CGE) acreditată
 • Stele QS: 4 stele
 • Acreditat EFMD
 • Membru al UGEI
 • Distins cu eticheta Bienvenue en France pentru calitatea primirii oferite studenților internaționali -
 • Membru al programului ERASMUS/ Socrates al Comisiei Europene

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări