Keystone logo
ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya

Introducere

Istoria Fundației ESCAC

Școala Superioară de Cinematografie și Audiovizual din Catalonia a fost înființată în 1993 din studiile formării profesionale a imaginii și sunetului Centrului Calassan.

ESCAC este membru al Centrului Internațional de Relații Internaționale de Cinema și Télévisión (CILECT), o organizație care reunește 120 de centre de formare specializate în domeniul audiovizualului și membru fondator al Groupement Européen des Écoles de Cinéma et de Télévisión GEECT) și Federația Școlilor de Imagine și Sunet din America Latină (FEISAL).

La ESCAC îți vei crea familia profesională

Știați că Javier Ruiz Caldera încă filmează filmele cu alți membri ESCAC? La fel ca Juan Antonio Bayona, Mar Coll, Kike Maíllo, Patricia Font ... Pentru că ESCAC nu se încheie la finalizarea studiilor, Comunitatea continuă în sectorul profesional.

Din primele săptămâni de la școală, vă veți obișnui să lucrați la proiecte și să înființeze echipele de lucru, care în majoritatea cazurilor vă vor însoți pe tot parcursul carierei profesionale.

Dacă vrei, poți.

Comunitatea ESCAC este o modalitate de a face și de a înțelege cinematografia

La școală, încurajăm munca prin proiecte, în echipe și cu rigoare tehnică.

Elevii lucrează ca o echipă cu scopul de a colabora unul cu celălalt și de a contribui astfel la un proiect comun. Dezvoltarea capacității de colaborare cu echipe interdisciplinare și echipe multiculturale. Toate acestea vă vor permite să vă dezvoltați talentul într-un mediu în care sunt promovate spații creative și interacțiune între absolvenții diferitelor promoții.

Suport pentru studenți

Serviciul de asistență pentru studenți, destinat studenților și viitorilor studenți, este format din coordonatorii studiilor și își propune să consilieze și să ghideze studenții pe parcursul perioadei de formare prin interviuri și o atenție personalizată ajustată la circumstanțele, nevoile și caracteristicile fiecărui elev.

Apărătorul studenților

Dacă există vreo îndoială, plângere sau interogare cu privire la funcționarea academico-administrativă a centrului, studentul poate solicita un interviu cu avocatul studenților. Această cifră, în cazul în care nu va putea participa sau rezolva problema, va trimite cauza Șefului de Studii, care are competența să o ridice în fața organelor competente stabilite prin Regulamentul intern al centrului.

Apărătorul studenților: Juanjo Caballero ext. 108. Locația: clădirea parterului 2

Elevii ESCAC, cu scopul de a se ocupa de interesele lor și după cum se precizează în regulamentele interne, sunt reprezentați în mod corespunzător în următoarele patru organizații:

  • Consiliul academic al ESCAC
  • Adunarea studenților
  • Comisia de disciplină
  • Comisia de calitate

Competențele, atribuțiile și funcțiile acestuia pot fi, de asemenea, consultate în Regulamentul privind regimul intern și în urma monitorizării Comisiei de calitate a Centrului.

Locații

  • Barcelona

    Plaça de la Farinera, 9, , Barcelona

Întrebări