Keystone logo
Erzincan University

Erzincan University

Erzincan University

Introducere

Universitatea Erzincan Binali Yıldırım, fondată în 1976 ca Școală profesională și Școala Erzincan de Educație și Învățământ Superior, a început cu misiunea unei universități mondiale din Anatolia; este o universitate cu o infrastructură puternică bazată pe știință și tehnologie și are viziunea de a inova și a îmbunătăți continuu cercetarea și dezvoltarea; De asemenea, își propune să răspândească abordarea calității totale la toate unitățile academice și administrative și să facă internaționalizarea în toate domeniile centrate pe cooperarea universitate-industrie.

Unul dintre principalele obiective ale universității noastre este de a-i educa pe studenții noștri ca indivizi cu gândire liberă, cu orizonturi largi, pentru a-și atinge idealurile în toată educația academică și viața de predare. În acest scop, universitatea noastră, care servește cu structura sa tânără și dinamică, își aduce studenții împreună cu activități și proiecte care vor aduce diferență și inovație în domeniile științific, tehnologic și social.

Universitățile noastre nu sunt doar instituții de învățământ. Acestea sunt centrele de informare care efectuează studii privind dezvoltarea și contribuția orașului, regiunii și țării în care sunt situate și fac lumină asupra cercetării și inovării. Universitatea noastră, care a pornit cu misiunea unei universități mondiale din Anatolia, a depus eforturi mari pentru a atinge ținte suplimentare prin evaluarea condițiilor și așteptărilor regiunii noastre în cel mai bun mod posibil. Universitatea noastră va aduce o diferență învățământului superior cu ajutorul performanței sale, a calității, a mediului de lucru internațional și a activităților educaționale

Vom păstra întotdeauna orizontul Universității Erzincan Binali Yıldırım cu aceste sentimente. Ne vom continua drumul cu cercetarea, producția de cunoștințe, inovarea și dezvoltarea.

Misiune

Pentru a instrui persoane cu înaltă calificare, cu o abordare de învățare centrată pe om, bazată pe știință și rațiune, în conformitate cu valorile și obiectivele țării noastre la scară internațională, producând știință și tehnologie și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării și depune eforturi pentru a rezolva problemele societății.

VIZIUNE

Pentru a deveni o universitate mondială în Anatolia.

VALORI INSTITUȚIONALE

Respect pentru umanitate: Personalul Erzincan University oferă reciproc o ofertă de muncă centrată pe om și tuturor persoanelor pe care le oferă servicii ca principii.

Sensibilitate la problemele comunității : angajații Erzincan University sunt sensibili la cel mai înalt nivel la problemele sociale ale țării și regiunii din societatea în care trăiesc conform sarcinii.

Autenticitate științifică și libertate științifică: Oamenii de știință de la Erzincan University consideră un principiu respectarea eticii științifice în toate activitățile academice pentru rezolvarea problemelor umanității din regiune și din țară.

Justiție și egalitate: Administrația și angajații Erzincan University acționează respectând justiția și egalitatea în toate serviciile oferite.

Căutare perfecțiune: Erzincan University își propune întotdeauna perfecțiunea în serviciile, educația și lucrările științifice oferite.

Universalitate: Erzincan University ca regulă a viziunii sale se concentrează asupra valorilor universale în știință, educație și servicii pentru comunitate.

Conștientizarea mediului: angajații Erzincan University sunt extrem de sensibili la protecția mediului și la echilibrul natural.

Locații

  • Alikahya Fatih

    Alikahya Fatih, Turcia

    Întrebări