Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Introducere

Abordarea inovatoare a învățării la distanță a Universității Aeronautice Embry-Riddle a făcut ca educația de calitate să fie accesibilă studenților din întreaga lume de mai bine de 25 de ani. Descoperiți cum o diplomă Embry-Riddle vă poate îmbogăți viitorul astăzi!

Înființat educator online: US News & World Report a clasat Universitatea Aeronautică Embry-Riddle nr. 2 pentru programele sale de licență online. De la înființarea clasamentului în 2013, Embry-Riddle a plasat în Top 5 mai mult decât orice altă universitate care ne consolidează locul ca autoritate în învățarea online.

Programare flexibilă: elevii învață după propriul lor program. Programele de studii online prezintă mai multe date de începere pe tot parcursul anului, cu 12 termeni de licență și 10 termeni de absolvent. Sesiunile variază de la nouă la 12 săptămâni.

Experiență personalizată: Prin tehnologie, elevii Embry-Riddle se conectează cu o rețea globală de colegi și instructori. Consilierii oferă asistență personalizată, care include planificarea gradelor, adaptată nevoilor și circumstanțelor individuale. Suportul tehnic este, de asemenea, disponibil 24/7.

Locații

  • Fairfield

    Fairfield, Statele Unite ale Americii

    Programe

      Întrebări