Keystone logo
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introducere

Bine ați venit la Școala Erasmus de Științe Sociale și Comportamentale (ESSB)

ESSB găzduiește o vastă diversitate de programe de studii și discipline științifice: Administrația Publică, Științe Pedagogice, Psihologie și Sociologie. În plus, Colegiul Universitar Erasmus, IHS, și două institute de cercetare RISBO și DRIFT sunt legate de facultate. Educația noastră este la scară mică și se bazează pe învățarea bazată pe probleme (PBL). A fi conectat la domeniul profesional este o altă caracteristică a programelor noastre de studiu.

Decan

Responsabilitatea finală pentru consiliul facultății și conducerea Școlii Erasmus de Științe Sociale și Comportamentale (ESSB) revine decanului. Decanul este susținut de personalul său, format din decan, un membru student, directorul facultății și consilierii politici în domeniul educației și cercetării și al controlorului de afaceri.

Consiliul Facultății

În cazul unor probleme importante ale facultății, consultați decanul cu consiliul facultății. Consiliul facultății acționează, de asemenea, ca un organism de codecizie la nivelul facultății. Consiliul facultății este format din 50% dintre studenți și 50% din angajații ESSB. Prof. Victor Bekkers este în prezent decan al ESSB.

Componente organizatorice

Facultatea are următoarele grupuri de capacități, în care sunt găzduiți personalul academic și personalul de sprijin și conducere:

 • Departamentul de administrație publică și sociologie.
 • Departamentul de Psihologie, Educație și Studii ale Copilului.
 • Colegiul Universitar Erasmus.

Directori de cercetare și cercetare

Educația și cercetarea din cadrul administrației publice, psihologie, sociologie și științe pedagogice sunt găzduite în programe. Managementul acestor programe revine directorilor de educație și cercetare.

Facultatea de Birou

Toți membrii personalului de sprijin și de conducere care nu lucrează în mod specific pentru o zonă științifică sunt adăpostiți în biroul facultății. Biroul de facultate este condus de directorul facultății: dr. Md.dr. AMPH. de Jong.

Decizie comună

Luarea deciziilor comune înseamnă că diferiți actori pot participa la discuții pe teme importante. La ESSB, studenții, fie în grup, fie individual, pot participa la discuții cu profesori și angajați ai Școlii Erasmus de Științe Sociale și Comportamentale pentru a reprezenta studenții și opinia lor. Elevii sunt activi în procesele comune de luare a deciziilor la diferite niveluri, transmitându-și astfel ideile și reclamațiile.

Această parte a site-ului oferă informații despre diferitele posibilități de a participa la luarea deciziilor în comun la ESSB, despre modul în care este organizată și despre locul în care trebuie să se adreseze în cazul unei reclamații privind educația.

Există diferite organe comune de decizie și părți interesate la SEBC:

 • Comitetele educaționale
 • Consiliul Facultății
 • Consiliul universitar
 • Membrii studenți ai consiliilor de consiliu
 • Membru student al echipei de management

Cedo Nulli

„Cedo Nulli”, care înseamnă „Eu nu cedez la nimic sau nimănui”, este deviza celui mai influent umanist din vremea sa: Desiderius Erasmus. Acest motto este, de asemenea, numele asociației studențești de științe sociale și comportamentale de la Universitatea Erasmus din Rotterdam. Cedo Nulli reprezintă administratori publici, sociologi, pedagogi și psihologi, oferind activități și facilități suplimentare, de la simpozioane pentru diferite programe de studiu, prelegeri, ateliere și tururi de studiu.

Locații

 • Rotterdam

  Erasmus University Rotterdam Institute For Housing and Urban Development Studies P.O. Box 1935,

  • Rotterdam

   Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam, , Rotterdam

  Întrebări