Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Toți membrii facultății sunt implicați atât în ​​cercetare, cât și în predare. Aceasta permite școlii să prospere. Cu cinci programe universitare și 18 programe de licență oferite, Școala Erasmus de Economie se străduiește să devină cea mai bună din disciplinele sale (economie, economie de afaceri și econometrie) și urmărește să obțină excelență atât în ​​cercetarea, cât și în predarea sa. Acest lucru poate fi măsurat prin performanțele sale în clasament.

Școala de Economie Erasmus are o orientare clară asupra economiei. Așa cum au fost acum 100 de ani, în timp ce școala a fost înființată în 1913, economiștii sunt inima bătătorită a Universității Erasmus din Rotterdam. Cei mai buni absolvenți Erasmus au făcut contribuții remarcabile la știință, guvern și afaceri.

Școala de Economie Erasmus este un institut de renume internațional care contribuie la cunoașterea științifică a problemelor economice viitoare și își propune să răspundă la problemele actuale relevante pentru guvern și firme. Scopul școlii este de a crea, difuza și pune în aplicare cunoștințele științifice, toate din perspectivă economică. Școala de Economie Erasmus se bazează pe cele mai recente descoperiri din disciplină. Colaborează cu partenerii științifici internaționali și are legături locale în problemele de afaceri relevante pentru poziția unică pe care orașul Rotterdam o are ca centru de transport și industrie.

Caracteristici Campus

Centrul Universității Erasmus Rotterdam este campusul nostru Woudestein, la o plimbare convenabilă de 15 minute cu bicicleta de centrul orașului Rotterdam, inclusiv noua gară elegantă Rotterdam Centraal (de unde puteți lua și tramvaiul sau metroul până la EUR.) În afara orelor de curs, studenții studiază în noua clădire Polak plină de lumină sau la biblioteca noastră universitară de ultimă generație, iau o cafea la Erasmus Food Plaza sau participă la un eveniment la teatru sau cafeneaua din de Smitse. Centrul sportiv din campus oferă fitness, dans, spinning, squash și tenis, printre multe alte clase.

  Statistica absolvenților

  Clasamente

  Școala de Economie Erasmus se străduiește să devină cea mai bună din disciplinele sale (economie, econometrie) și urmărește să obțină excelență atât în ​​cercetarea, cât și în predarea ei. Acest lucru poate fi măsurat prin performanțele sale în clasament.

  Există mai multe clasamente universitare internaționale la care participă Școala de Economie Erasmus care sunt considerate a fi cele mai influente. QS World University Ranking, Times Higher Education Ranking și Ranking academic al universităților mondiale. Majoritatea clasamentelor sunt axate pe cercetare, dar unele dintre ele au devenit multidimensionale în ultimii ani.

  Clasamentele influente menționate mai sus au determinat că există o cerere pentru un sistem de clasare mai echilibrat, care să se bazeze pe mai mulți indicatori în afară de cercetare. Astfel, ei și-au ajustat metodologia prin încorporarea mai multor indicatori, care oferă cu siguranță o viziune mai echilibrată și mai precisă asupra unei universități.

  Clasamentele universitare QS World

  • 2 în Olanda
  • 14 în Europa
  • 44 în lume

  Clasament QS

  QS World University Rankings este unul dintre astfel de clasamente cu mai multe fațete, unde Erasmus School of Economics are scoruri deosebit de bune când vine vorba de Economie/Econometrie.

  În prezent, cercetarea ia în considerare peste 2.000 de universități și ocupă locul peste 700.

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Întrebări