Keystone logo
National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

National School Of Computer Science For Industry And Business - ENSIIE

Introducere

Școala Națională de Informatică pentru Industrie și Întreprinderi ( ENSIIE ) este una dintre cele mai vechi școli care acordă o diplomă în inginerie informatică.

ENSIIE a continuat să evolueze și să ofere studenților numeroase cursuri, masterat în cursuri duale, sejururi de diplomă în străinătate sau nu în multe țări cu o puternică conștientizare a inovației și antreprenoriatului.

Instruirea organizată în jurul tripticului IT - Matematică - Științe comerciale își păstrează toată originalitatea și răspunde la locuri de muncă la nivel înalt și variate în toate sectoarele de activitate și industrie.

Cu IMT, ENSIIE integrează cel mai mare grup școlar de inginerie cu influență națională și internațională pentru a-și spori potențialul și atractivitatea. Cu Paris-Saclay, studenții beneficiază, de exemplu, de masteratele pe care ENSIIE cooperează cu universitățile din Paris XI, Versailles St-Quentin și Evry și cu marile școli de Polytechnique, ENSTA, Télécom Paristech, ENS Paris Saclay sau CentraleSupelec.

ENSIIE oferă ENSIIE ultimă generație și variate, cum ar fi business intelligence, inginerie software și securitate, realitate virtuală și augmentată, jocuri video, matematică aplicată, finanțe, calcul performant, big data, fără a uita inteligența artificială.

ENSIIE vă oferă, de asemenea, un curs „inovație și creare de afaceri” comun TSP și IMT-BS, care vă permite în al 3-lea an să vă dedicați în totalitate dezvoltării proiectului dumneavoastră.

Locații

  • Courcouronnes

    Rue de la Résistance,1, 91000, Courcouronnes

    Întrebări