Keystone logo
© Carrianna Field
ENEB

ENEB

ENEB

Introducere

ENEB este o școală de afaceri cu predare 100% online, specializată în formare de master și postuniversitar de înaltă performanță bazată pe metodologii de învățământ la distanță. ENEB derulează mai multe programe internaționale de referință în Spania și America Latină, formând manageri superiori din întreaga comunitate de limbă spaniolă.

De ce ENEB ?

Excelenta academica

ENEB este o școală de afaceri specializată în formare de masterat și postuniversitar de înaltă performanță bazată pe metodologii de învățământ la distanță. ENEB derulează mai multe programe internaționale de referință în Spania și America Latină, formând manageri superiori din întreaga comunitate de limbă spaniolă.

ENEB are sediul în Barcelona, al treilea cel mai bun oraș de afaceri din Europa, după Londra și Paris, și al doilea cel mai bine promovat oraș european ca centru de afaceri conform raportului EUROPEAN CITIES MONITOR realizat de consultanța Cushman și Wakefield.

Prin campusul virtual și metoda noastră 7/24 vei fi însoțit și consiliat permanent de echipa de tutori, astfel încât învățarea ta să fie completă și astfel să poți rezolva toate îndoielile sau întrebările care pot apărea pe parcursul studiilor tale. Vă punem la dispoziție programe flexibile pentru a vă putea îmbina studiile cu activitatea personală și profesională, un sistem de studii complet adaptat nevoilor dumneavoastră. Metodologia studiului o puteți consulta aici.

Toate cursurile de master, postuniversitare și de învățământ superior predate de ENEB sunt acreditate de Universitatea Isabel I, care a fost proiectată în Spațiul European de Învățământ Superior, acordând credite ECTS (European Credit Transfer System) în toate programele de formare ale școlii, garantând omogenitatea și calitatea studiilor.

Angajata față de calitate și excelență, Barcelona European Business School a primit, împreună cu EAE și IMF Business School, sigiliul de calitate Cum Laude 2018 ca cea mai bună școală de afaceri apreciată de studenții săi. În plus, a obținut certificatul de excelență EFQM cu cel mai mare punctaj și este un centru asociat Universității Isabel I. ENEB este înregistrat de Ministerul Industriei și colaborează cu Barcelona Centre Universitari.

Ziarul El País a publicat recent lista celor mai bune școli de afaceri situate în Spania, evaluând calitatea acestora. ENEB ocupă prima poziție, acordându-i un rating de 4,7 din 5, recunoscându-și astfel prestigiul și calitatea de școală de afaceri de top în sector. În plus, este, de asemenea, clasată în ziarul financiar Financial Magazine drept a doua cea mai bună școală de afaceri la distanță din Spania, precum și în clasamentul celor mai bune școli de afaceri internaționale din Club MBA și al treilea cel mai bun MBA online din Spania conform Portal MBA.

Caracter internațional

ENEB este o școală de afaceri globală și internațională, care vizează formarea managerilor de companii și experților în domeniul afacerilor, oferind posibilitatea de a studia atât în spaniolă, cât și în portugheză. Cu o mare varietate de programe de master și postuniversitar, Școala Europeană de Afaceri din Barcelona oferă instrumentele și abilitățile de management necesare pentru a conduce cu succes orice departament de management în companii. Potrivit Financial Times, „deținerea unui EMBA sau MBA are un efect direct asupra progresului în carieră și a salariului”. Pentru a facilita procedurile, toți elevii din afara UE pot solicita serviciul apostilat pe toate documentele administrative emise de școală.

Triplu grad

La ENEB nu ne angajăm doar în pregătirea teoretică în cunoștințele de afaceri, ci includem și un Curs de Specializare în Coaching și NLP (Programare Neuro-Lingvistică) în toate Masteratele noastre, astfel încât să puteți și să fiți capabil să aplicați aceste cunoștințe în direcție. și managementul echipelor pentru a obține succesul profesional în orice companie.

Toate programele noastre de formare sunt însoțite de Business English Program, un curs opțional și gratuit de engleză la nivel de negociere care vă va permite să funcționați într-un mediu de lucru internațional. Datorită acordului dintre ENEB și Trinity College London, toți studenții care au absolvit cu succes Programul de engleză de afaceri își vor putea continua pregătirea la școală și vor putea opta pentru certificarea oficială ISE II.

La sfârșitul studiilor noastre de master, veți primi o triplă diplomă eliberată de ENEB , aprobată și certificată de Universitatea Isabel I:

  • Titlul de Master finalizat
  • Diploma de Specializare in Coaching si NLP
  • Certificat de program de engleză de afaceri

Pentru a facilita procedurile administrative, toți elevii din afara UE pot solicita serviciul apostilat pe toate documentele administrative emise de școală odată ce își încheie programele de formare prin plata taxelor corespunzătoare.

Procedura unică de legalizare -numită apostilă- constă în plasarea pe actul administrativ propriu-zis a unei apostilări sau adnotări care va certifica autenticitatea documentelor emise în altă țară de către Barcelona European Business School. Țările semnatare ale Convenției a XII-a a Conferinței de la Haga de drept internațional privat din 5 octombrie 1961 recunosc așadar autenticitatea documentelor care au fost emise în alte țări și poartă apostila. Puteți verifica procesul de apostilare aici.

Tableta cadou

La ENEB toți studenții noștri au cele mai avansate resurse tehnologice pentru a-și desfășura studiile în cel mai eficient mod posibil. De aceea, atunci când te înscrii la oricare dintre programele noastre de Master, vei primi gratuit o tabletă pentru a putea studia fără limite și cu libertate totală.

Angajati față de mediu, toate studiile noastre sunt predate 100% în format digital. Modelul nostru de studiu vă va permite să descărcați complet tot conținutul programelor noastre de antrenament și să le vizualizați pe tabletă sau pe orice alt dispozitiv în timp ce studiați confortabil de oriunde în lume.

Bursa de munca

ENEB Este recunoscut de cele mai prestigioase companii din diferite sectoare. Pregătirea lor, adaptată la realitatea actuală a lumii muncii, permite studentului să funcționeze perfect în orice companie și să își dezvolte o carieră profesională promițătoare. Pentru a face acest lucru posibil, școala are acorduri cu firme de afaceri importante și o bancă de locuri de muncă unde puteți primi oferte de muncă săptămânal.

Locații

  • Barcelona

    C/ Llull 321-329, 08019, Barcelona

Întrebări