Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Introducere

O școală de afaceri de frunte

La ENAE Business School , credem în puterea educației de a transforma vieți și de a conduce progresul. Înființată în Murcia, Spania, instituția noastră are o istorie bogată în furnizarea de educație de afaceri de înaltă calitate studenților din toate categoriile sociale.

Abordarea noastră față de educația în afaceri este inovatoare și gânditoare de viitor. Ne străduim să rămânem la vârful industriei prin încorporarea celor mai recente cercetări și tehnici în curriculum-ul nostru. Profesorii noștri dedicați sunt experți în domeniile lor respective și se angajează să ofere o experiență de învățare de neegalat.

Suntem mândri de comunitatea diversă și vibrantă de la ENAE. Studenții noștri vin din toată lumea, aducând cu ei o multitudine de perspective și experiențe diferite. Această diversitate îmbogățește experiența de învățare și îi ajută pe studenții noștri să dezvolte o mentalitate globală.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Misiune

Misiunea ENAE Business School este de a oferi educație de înaltă calitate în afaceri, care să le ofere studenților noștri puterea de a reuși pe piața globală competitivă de astăzi. Ne angajăm să ajutăm studenții noștri să-și atingă întregul potențial și ne străduim să promovăm un mediu de învățare dinamic care încurajează inovația, creativitatea și gândirea critică.

Programele noastre sunt concepute pentru a oferi studenților abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a excela în domeniile alese, în timp ce comunitatea noastră diversă și incluzivă promovează cetățenia globală și înțelegerea culturală. Prin programele noastre de ultimă oră și facultatea dedicată, ne propunem să ajutăm studenții noștri să-și atingă întregul potențial și să devină lideri în domeniile lor.

La ENAE, oferim o gamă largă de programe de licență, de la programe postuniversitare până la programe executive, precum și numeroase oportunități de dezvoltare profesională. Programele noastre sunt concepute pentru a ajuta studenții să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși în mediul de afaceri competitiv de astăzi.

Comunicarea directă între participanții în afaceri, studenți și profesori facilitează dezvoltarea cunoștințelor concentrate pe antreprenoriat și planificarea afacerilor aliniate cu contextul economic, cultural și social în care își desfășoară activitatea organizațiile noastre.

valori

În tot ceea ce facem, suntem ghidați de angajamentul nostru față de excelență și de valorile noastre fundamentale de responsabilitate, mentalitate antreprenorială și incluziune. Suntem mândri să fim o instituție lider în domeniul educației în afaceri și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să oferim studenților noștri cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în cariera lor.

Responsabilitate

ENAE crede în importanța îndeplinirii corecte a îndatoririlor noastre, precum și a îndeplinirii corecte în conformitate cu responsabilitatea noastră socială și de piață. ENAE consideră responsabilitatea ca fiind o virtute care trebuie insuflată directorilor și profesioniștilor pentru a obține o dezvoltare personală și durabilă din punct de vedere social. Responsabilitatea socială și individuală duce la integritate personală pentru cei care își îndeplinesc cu sârguință îndatoririle. ENAE crede în coerență și nu predăm ceea ce nu funcționează pe ceea ce nu credem.

Mindalitate antreprenorială
ENAE susține și promovează puternic spiritul antreprenorial. Acest spirit se află la baza inovației, gândirii alternative și luării deciziilor în căutarea creării de valoare. Această căutare pentru crearea de valoare și acceptarea riscurilor se află în structura școlii noastre de afaceri.


Excelență
Cerința și rigoarea în educația noastră nu se opun deschiderii și flexibilității față de noile abordări metodologice. Cei care interacționează la ENAE Business School conectează, de asemenea, excelența în livrarea educației cu respectarea proprietății intelectuale și utilizarea responsabilă a informațiilor.

Inclusivitatea

Acceptarea și înțelegerea diversității culturale și personale este o trăsătură și o putere foarte pozitivă, în plus în această lume integrată în creștere, cu interconectivitate crescândă între oameni, țări și culturi.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Campusul nostru

ENAE Business School este situată în Murcia, Spania, în inima coastei mediteraneene. Campusul nostru este situat într-un oraș vibrant și dinamic, oferind studenților noștri o experiență culturală și socială bogată.

Campusul nostru este modern și bine echipat, un spațiu de învățare de 2.200 de metri pătrați care oferă studenților tot ceea ce au nevoie pentru a reuși în studiile lor. Cele 10 săli de clasă și cele 3 săli de lucru sunt spațioase și confortabile și avem o gamă largă de facilități de ultimă generație, inclusiv un laborator de calculatoare cu 31 de stații de lucru computerizate avansate, o bibliotecă și o sală de documentare.

Pe lângă facilitățile noastre excelente, campusul nostru este, de asemenea, înconjurat de un mediu natural frumos. Murcia este cunoscută pentru clima blândă și peisajele uimitoare, iar campusul nostru este la mică distanță de Marea Mediterană și de munții din apropiere. Acest lucru oferă studenților noștri o mulțime de oportunități de a se bucura de aer liber și de a experimenta frumusețea regiunii.

În general, campusul nostru este un loc minunat pentru a studia și a trăi, oferind studenților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a reuși în studiile lor și pentru a se bucura de o experiență universitară completă.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

De ce ENAE?

Împuternicirea următoarei generații de lideri de afaceri

ENAE Business School este o instituție de învățământ privată de top care promovează dezvoltarea afacerilor la nivel internațional.

Prin utilizarea studiilor de caz și a simulatorului nostru inovator de întreprinderi, care încurajează munca în echipă și familiarizează participanții cu provocările cu care se vor confrunta în afaceri, le garantăm studenților noștri o educație postuniversitară de calitate, dinamică, inovatoare.

Cadrești talentați

La ENAE Business School , suntem mândri de cei peste 250 de profesori dedicați și talentați care formează echipa noastră didactică. Profesorii noștri sunt experți în domeniile lor respective și se angajează să ofere studenților noștri o experiență de învățare de neegalat.

Profesorii noștri provin dintr-o gamă largă de medii academice și profesionale, aducând cu ei o mulțime de cunoștințe și experiență din diferite medii culturale și de afaceri. Această diversitate în cadrul facultății noastre ajută la furnizarea studenților noștri cu o perspectivă cu adevărat globală asupra educației în afaceri.

Construirea de oportunități de dezvoltare profesională


La ENAE Business School , ne mândrim cu conexiunile noastre puternice cu lumea afacerilor. Peste 350 de companii afiliate și 500 de recrutori corporativi se bazează pe noi pentru a oferi angajaților lor educație de afaceri de înaltă calitate.

În plus, lucrăm îndeaproape cu peste 300 de companii și alte instituții relevante. Această colaborare ne ajută să dezvoltăm o abordare inovatoare și avansată a educației în afaceri.

De asemenea, oferim o serie de servicii de asistență pentru a ajuta studenții noștri să reușească. Biroul nostru de dezvoltare a carierei oferă îndrumare și sprijin pentru a-i ajuta pe studenții noștri să găsească stagii și experiență de muncă, iar noi avem o rată ridicată de angajare, 98% dintre studenții noștri găsind de lucru în decurs de 12 luni de la absolvire.

Prezența internațională

La ENAE Business School , suntem mândri de prezența noastră internațională puternică și de comunitatea diversă de studenți și profesori pe care ne-a ajutat să o construim. Instituția noastră este situată în Murcia, Spania, dar extinderea noastră se extinde cu mult dincolo de granițele campusului nostru, în special în SUA, Europa și America Latină.

Prezența noastră internațională se reflectă în diversitatea studenților noștri. Avem studenți din toată lumea, aducând cu ei o multitudine de perspective și experiențe diferite. Această diversitate îmbogățește experiența de învățare și îi ajută pe studenții noștri să dezvolte o mentalitate globală.

Pe lângă corpul nostru studentesc divers, am stabilit, de asemenea, parteneriate și colaborări cu instituții și organizații din întreaga lume. Aceste parteneriate oferă studenților noștri acces la o gamă largă de oportunități de studiu în străinătate și stagii internaționale, ajutându-i să câștige experiență valoroasă și să-și extindă rețelele profesionale.

ENAE Business School este o alegere excelentă pentru oricine dorește să urmeze o educație în afaceri. Oferim un mediu de învățare dinamic și provocator, care îi ajută pe studenții noștri să dezvolte abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a reuși pe piața globală competitivă de astăzi.

Caracteristici Campus

Campusul nostru este situat într-un oraș vibrant și dinamic, oferind studenților noștri o experiență culturală și socială bogată.

Campusul nostru este modern și bine echipat, un spațiu de învățare de 2.200 de metri pătrați care oferă studenților tot ceea ce au nevoie pentru a reuși în studii. Cele 10 săli de clasă și cele 3 săli de lucru sunt spațioase și confortabile și avem o gamă largă de facilități de ultimă generație, inclusiv un laborator de calculatoare cu 31 de stații de lucru avansate, o bibliotecă și o sală de documentare.

Pe lângă facilitățile noastre excelente, campusul nostru este, de asemenea, înconjurat de un mediu natural frumos. Murcia este cunoscută pentru clima blândă și peisajele uimitoare, iar campusul nostru este la mică distanță de Marea Mediterană și de munții din apropiere. Acest lucru oferă studenților noștri o mulțime de oportunități de a se bucura de aer liber și de a experimenta frumusețea regiunii.

În general, campusul nostru este un loc minunat pentru a studia și a trăi, oferind studenților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a reuși în studiile lor și pentru a se bucura de o experiență universitară completă.

  Admitere

  Procesul nostru de admitere este fără stres. Mai mult, nu trebuie să plătiți nimic până când nu sunteți acceptat după interviul personal.

  După ce ați plătit taxa de școlarizare de 500 de euro, vă vom trimite documentele de viză în termen de 7 zile. În plus, veți primi un link și un cod pentru o consultare gratuită în materie de viză cu consilierii noștri în domeniul vizelor.

  Vă rugăm să rețineți că am desemnat agenți și reprezentanți în multe țări din întreaga lume. Vă rugăm să consultați consilierul dvs. de studenți.

  Clasamente

  Mărturii studențești

  Locații

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Întrebări