Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Introducere

Emirates Colegiul pentru Educație avansată (ECAE) este acasa, la un program dedicat de pregătire a cadrelor didactice, precum și centru de dezvoltare școlară. ECAE este un institut de învățământ superior din Abu Dhabi Guvernul afiliat cu Consiliul Abu Dhabi Education (ADEC). Colegiul a fost creat pentru a oferi universitare și postuniversitare Programe de masterat precum și de dezvoltare profesională pentru educatori în circulație, cu un angajament de a juca un rol-cheie în modernizarea educației școlare în EAU, și furnizarea de soluții de cercetare educaționale pentru națiune. Colegiul oferă în prezent un program de licenta si se distinge prin ample și oportunități practicum mentorat pentru studenții săi. Mediul de instruire la ECAE este engleza. ECAE își extinde programul său de licență, introducerea de noi programe postuniversitare și augmentarea capacitățile sale de cercetare.

ECAE continuă să pregătească o nouă generație de profesori cu diplomă și lideri de educație INSPIRE, fortifice și TEACH.

Misiune, viziune și obiective

Viziune

ECAE va fi un colegiu de clasă mondială bazate pe cercetare ale căror absolvenți sunt recunoscute ca educatori de transformare în școlile din EAU și în afara ei.

Misiune

Colegiul va pregăti și îmbunătăți continuu profesori restante și lideri de învățământ pentru a transmite ambițiile economice și sociale din Abu Dhabi și EAU prin studiu bazate pe cercetare.

Obiectivele instituționale

Reputație pentru excelență:

Să dezvolte o reputație ca destinație de alegere pentru studenții care doresc obținerea de mare să devină profesori din EAU și pentru facultate naționale și internaționale cu înaltă calificare și cu experiență.

Student Focus:

Crea un mediu centrat pe student, care promovează excelența în predare și învățare, susținută de un mediu de clasă mondială curriculum-ului și a studenților de învățare acreditate.

parteneriat:

Crearea de oportunități de naționale și internaționale de parteneriat care îmbunătățesc experiența de învățare a studentului.

De cercetare:

Creați și să promoveze o cultură recunoscută și respectată pe plan internațional de cercetare; demonstrând un angajament față de bursă, de inovare și cele mai bune practici, cu un accent specific asupra predării și învățării într-o cultură bilingvă.

Implicarea comunității:

Se angajeze cu părțile interesate și comunitatea mai largă asigurarea ECAE este un factor care contribuie la apreciat, și participant la, viața EAU.

Evaluare:

Înființa un Centru de Excelență pentru Evaluare din cadrul ECAE care stabilește standarde clare pentru potențialii studenți să se întâlnească pentru a studia în cadrul Colegiului; măsoară realizarea de elevi din intreaga emiratul; și formează baza licențierea cadrelor didactice susținute de programe de dezvoltare profesională.

Eficacitate instituțională:

Creați un angajament colegiu la nivel de eficacitatea instituțională în toate funcțiile academice și administrative.

Locații

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Întrebări