Keystone logo
Emerson College MFA in Film and Media Art
Emerson College

MFA in Film and Media Art

Boston, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

05 Sep 2024

USD 1.402 / per credit *

În campus

* additional fees may apply. Scholarships are available

Introducere

Indiferent dacă doriți să explorați filmul de ficțiune, documentarele, mediile experimentale, arta instalațiilor sau mediile interactive, filmul și arta media (MFA) vă va oferi expertiza de care aveți nevoie.

Lucrați cu imaginea și sunetul pentru a distra, informa, convinge și provoca, folosind atât formele media tradiționale, cât și cele emergente. Dezvoltați o înțelegere a disciplinelor de 16 mm și a filmului și audio digital și a producției media interactive, aducând această înțelegere să afecteze lucrările media tradiționale și convergente.

Programul nostru oferă trei puncte de intrare distincte, în funcție de experiența dumneavoastră anterioară și variază în lungime de la 2-3 ani, permițând studenților cu o varietate de experiențe de viață și diverse medii academice să se inspire reciproc dezvoltarea artistică. Odată ce ești admis în program, lucrăm cu tine pentru a crea un curriculum personalizat bazat pe obiectivele tale profesionale și educaționale.

Creați, provocați, inspirați și informați prin arta media în programul nostru de masterat în film și artă media.

Veți dezvolta o înțelegere a producției de film, video, audio și media interactivă - și veți canaliza această înțelegere în crearea de lucrări multimedia. Lucrați cu imagine și sunet și cu forme media tradiționale și emergente. Pentru a ne asigura că studenții creativi și talentați de la toate nivelurile de experiență își găsesc un loc în programul nostru, vă oferim posibilitatea de a aplica la curriculumul în trei faze, la nivelul care se potrivește cel mai bine experienței dvs.

Program highlights include:

  • Explorează o varietate de genuri de producție media și dezvoltă expertiză în utilizarea tehnologiilor media, criticii și teoriei și afacerile media
  • Învață de la membrii facultății care sunt ei înșiși artiști activi (și ale căror rânduri includ bursieri Guggenheim și Fulbright) și construiește o rețea de parteneriate creative care te vor inspira și te vor sprijini în cariera ta artistică
  • Utilizați facilitățile noastre de ultimă generație și cufundați-vă în zona dvs. specifică de interes, producând un corp de lucru continuu într-un mediu colaborativ și creativ
  • Nu există cerințe GRE pentru a aplica
  • Program de 2-3 ani, cu oportunități avansate disponibile pentru cei cu experiență anterioară
  • Cursuri oferite zi și noapte pentru a se potrivi cu programul dvs

Faculty

Ca parte a programului nostru de film și artă media MFA, vei fi înconjurat de oameni talentați care provoacă, inspiră și susțin constant creșterea ta creativă. Veți învăța lucruri extraordinare de la profesori care sunt ei înșiși artiști care lucrează.

Directorul dvs. de absolvent al programului, Michael Selig, va servi ca consilier principal al facultății, îndrumându-vă în alegerea cursurilor pentru a vă asigura că vă veți atinge obiectivele de învățare și că veți îndeplini cerințele programului. Veți primi, de asemenea, știri despre programe și departamente de la directorul de program împreună cu orice oportunități din campus și în afara campusului care ar putea fi de interes pentru dvs.

Alumni

Absolvenții noștri premiați au continuat să construiască cariere ca artiști, profesori și artiști rezidenți care creează diferite forme de film și media. Unii dintre absolvenții noștri recenti includ:

  • Elaine McMillion Sheldon, regizor, producător și director de imagine, și Jeff Soyk, director artistic și designer web, de la Hollow, proiectul lor de teză interactiv, câștigător de premii. Hollow a fost distins cu Guggenheim Memorial Fellowship, Peabody Award, Tribecca New Media Fund și a fost nominalizat pentru un premiu Oscar și un Emmy.
  • Keely Kernan, director al documentarului său interactiv de teză The Mississippi: The Story of America's River. Proiectul ei a primit bursa Princess Grace.
  • Georden West, Director al proiectului lor de teză Sfântul Patron. Proiectul lor a fost distins cu Premiul Academiei Studenților la categoria alternativă/experimentală.
  • Shaka Dendy, vara 2019 artist în rezidență pentru Boston Center of the Arts.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări