Keystone logo
Emerson College Master of Fine Arts in Writing for Film and Television
Emerson College

Master of Fine Arts in Writing for Film and Television

Boston, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

05 Sep 2024

USD 1.402 / per credit *

Amestecat

* additional fees may apply. Scholarships are available

Introducere

Masteratul Emerson, cu rezidență scăzută, Writing for Film and Television, vă învață să scrieți pentru film, televiziune și alte forme emergente de media din mai multe genuri. Construiește un portofoliu de scriere de calibru profesional cu caracteristici originale, pilot și mostre scurte de scenariu.

Facultatea noastră este formată din regizori, producători, scenariști și teoreticieni care vă vor îndruma și vă vor ghida prin cursurile dvs. online. Fiecare semestru începe cu o rezidență de șase zile în campusul nostru din Boston sau Los Angeles, unde veți participa la ateliere, proiecții, prelegeri și un Master Class cu un lector invitat. Printre lectorii anteriori se numără Krista Vernoff, Showrunner pentru Grey's Anatomy, David Magee, Writer of Life of Pi, Mara Brock Akil, Creator of Being Mary Jane și alții.

Profesorii Emerson Writing for Film and Television MFA vă ghidează prin procesul de scriere, de la ideea inițială a poveștii până la schița finală a fiecărui scenariu. Acționând ca mentori pe tot parcursul programului dvs., profesorii dvs. se vor întâlni cu dvs. în mod regulat pentru a discuta despre obiectivele dvs. de carieră, vă vor sfătui pe măsură ce vă creați portofoliul de scris profesional și vă vor ajuta să vă pregătiți pentru succes după absolvire.

În fiecare semestru, veți lucra cu un lector profesionist invitat la un Master Class în persoană. Restul cursului dvs. va fi online, permițându-vă flexibilitatea de a obține MFA de oriunde.

Program highlights include:

 • Program MFA cu rezidență scăzută
 • Fiecare semestru începe cu o rezidență de șase zile, alternând între campusurile noastre din Boston și Los Angeles, unde studenții explorează cursuri de master, seminarii, proiecții, prelegeri invitate, lecturi în scenă, sesiuni de prezentare și multe altele
 • Semestrele sunt 100% online, cu cursuri asincrone (și câteva ateliere sincrone) pentru a se potrivi programului dvs.
 • No GRE required to apply
 • Un program de 2 ani, cu normă întreagă

Faculty

Departamentul de Arte Vizuale și Media a lui Emerson este compus din profesori premiați din industria de televiziune și film.

Directorul dvs. de absolvent al programului, Jim Lane, va servi ca consilier principal al facultății, ghidându-vă în alegerea cursurilor pentru a vă asigura că vă veți atinge obiectivele de învățare și că veți îndeplini cerințele programului. Veți primi, de asemenea, știri despre programe și departamente de la directorul dvs. de program, împreună cu orice oportunități din campus și în afara campusului care ar putea fi de interes pentru dvs.

Prezentare generală a rezidenței

Fiecare semestru începe cu o reședință de o săptămână în campusul Emerson din Boston sau Los Angeles, unde veți întâlni profesori, veți colabora cu colegii și veți participa la o clasă de master susținută de către Semel Chair - un scenarist de film sau de televiziune premiat.

În timpul săptămânii de rezidențiat, vă veți implica în cursuri de master, seminarii, ateliere intensive și ateliere de grup de colegi. Sesiunile de seară includ proiecții, prelegeri invitate și lecturi organizate din lucrările studenților. Seminariile, prelegerile și atelierele vor reflecta temele rezidențiale.

Te vei întâlni cu consilieri pentru a forma planul de lucru pentru semestru. Înainte ca fiecare rezidențiat să se încheie, veți avea termene clare pentru munca de creație a semestrului, liste de citire și vizionare și un program pentru toate întâlnirile online.

Prelegeri pentru scaunul Semel și invitați

Masteratul Emerson în Scriere Film și Televiziune aduce scriitori premiați de film și televiziune în campusurile sale din Boston și Los Angeles în timpul rezidenței dumneavoastră în persoană de o săptămână, la începutul fiecărui semestru.

Semel Chair in Screenwriting este un scenarist care lucrează, care va conduce cursuri de master în timpul rezidențiatului, se va întâlni cu studenții și va conduce o proiecție de seară și o discuție despre munca vorbitorului. Scaunele Semel se rotesc în fiecare semestru și sunt anunțate cu câteva săptămâni înainte de începerea semestrului. Alți lectori invitați includ manageri, agenți și nu numai.

Alumni

Absolvenții noștri au continuat o carieră de succes în industria filmului și a televiziunii. Absolvenții noti recenti includ:

 • Nicole Savini, co-producător executiv al Tooning Out the News on Paramount+
 • Kelly Edwards, autoarea cărții „Secretele din scaunul executiv”
 • Jessica Hill, director de publicitate la Warner Media
 • CJ Ehrlich, scriitor și câștigător al doilea loc la Ivy Film Festival, pentru scenariul Loser Island
 • Kylie Rolincik, finalista pentru National Lampoon și Stage 32's Search for Comedy Writing Gold
 • Willie Block, coautor al cărții Prowl

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări