Keystone logo
Emerson College MA in Strategic Marketing Communication
Emerson College

MA in Strategic Marketing Communication

Boston, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.402 / per credit *

În campus

* additional fees may apply. Scholarships are available

Introducere

3

căi profesionale pe care să se concentreze: planificare strategică, strategie digitală și strategie de brand

5+5

Curriculum: urmați 5 cursuri de bază de marketing și 5 cursuri opționale pentru a vă personaliza programul pentru a se potrivi obiectivelor dvs. profesionale

40

programe de creditare destinate profesioniștilor care lucrează, cu cursuri oferite seara

Masteratul în Comunicare Strategică de Marketing (SMC) al Emerson vă pregătește pentru o carieră într-unul dintre domeniile cu cea mai rapidă creștere din țară, marketing și comunicare. Programul nostru este flexibil și vă permite să alegeți între trei focusuri de marketing pentru a vă construi programul de master în jurul obiectivelor dvs. de carieră.

Programul nostru SMC vă pregătește pentru o gamă variată de cariere în marketing și comunicare, atât pe partea agenției, cât și pe partea clienților, oferindu-vă oportunitatea unică de a vă aplica abilitățile de marketing în orice industrie, inclusiv tehnologie, sănătate, divertisment, finanțe, educație și Mai mult.

Masteratul în Comunicare Strategică de Marketing al Emerson vă permite să construiți diploma de master pe care o doriți pe baza obiectivelor dvs. de carieră și a intereselor personale. Alegeți să vă concentrați pe planificarea strategică, strategia digitală sau strategia de marcă și aflați bazele de marketing pentru succesul în orice industrie.

Program highlights include:

  • Structura curriculară 5+5 care vă prezintă 5 cursuri de bază la nivel de marketing și 5 cursuri în domeniul de interes ales de dvs.: planificare strategică, strategie digitală sau strategie de marcă
  • Experiență de program personalizabilă, care vă asigură că învățați abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele profesionale și personale
  • Opțiuni disponibile cu normă întreagă și cu fracțiune de normă, cu cursuri oferite în principal seara pentru a vă permite flexibilitate în programul dvs.
  • No GRE requirements to apply


Faculty

Învățați de la academicieni și practicieni din industrie premiați. Facultatea noastră diversă oferă perspective unice din interior, contribuie cu noi cunoștințe în domeniu și sunt implicate activ în conținutul pe care îl predau.

Alumni

Absolvenții noștri lucrează pentru agenții, corporații și chiar dețin propriile afaceri. Ei aplică abilitățile învățate în programul nostru și abordează orice industrie cu încredere, de la asistență medicală, finanțe, tehnologie și mărfuri. Veți obține acces la oportunități exclusive de relație cu absolvenții prin intermediul platformei Emerson Alumni, Emerge.

Our alumni have gone on to work for companies such as:

  • Philips
  • Institutul de Cancer Dana-Farber
  • TIC-tac
  • Dell
  • Converse
  • SimpsonScarborough

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări