Keystone logo
Emerson College MA in Public Relations
Emerson College

MA in Public Relations

Boston, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.402 / per credit *

Amestecat

* additional fees may apply. Scholarships are available

Introducere

Numit istoric primul program de comunicare din Statele Unite, Emerson's Public Relations (MA) vă va învăța să analizați, să comunicați cu și să obțineți o perspectivă semnificativă asupra comunităților, culturilor, instituțiilor și stilurilor de viață, susținând în același timp credințele și valorile publicului dvs.

Dobândiți experiență în lumea reală realizând sondaje de opinie publică și audituri organizaționale pe rețelele sociale, formulând planuri de comunicare în situații de criză, redactând discursuri și creând conținut digital. Prin investigarea modalităților în care diferitele tipuri de mesaje se pot implica și convinge, veți părăsi programul cu setul de abilități și cunoștințele strategice necesare pentru a fi un avocat convingător pentru practici de afaceri mai bune, politici îmbunătățite și justiție socială.

Deveniți o forță creativă în domeniul comunicării cu relațiile noastre publice (MA). Creați mesaje strategice și planuri media, stăpâniți scrierea discursurilor și formulați planuri de comunicare de criză pentru a ajuta clienții să-și mențină imaginile de marcă.

Situat în inima centrului orașului Boston, veți fi expus la industrii precum sănătatea, finanțele, educația, artele, agențiile de presă, organizațiile comunitare, organizațiile nonprofit și altele - permițându-vă să explorați industriile de interes în timp ce vă lansați cariera de relații publice. profesional.

Program highlights include:

  • No GRE requirements to apply
  • Opțiuni full-time și part-time disponibile
  • Cursurile sunt oferite seara pentru a se potrivi cu programul dumneavoastră
  • Câștigați până la opt credite la nivel avansat pentru experiența dumneavoastră profesională; permițându-vă să vă accelerați timpul până la finalizarea gradului prin aplicarea cunoștințelor dvs. de lucru pentru gradul dvs

Faculty

Emerson College se angajează în educația de înaltă calitate, de înaltă atingere, posibilă prin intermediul facultății noastre pasionate și renumite.

Directorul de program pentru absolvenți, Linda Gallant, va servi ca consilier principal al facultății, îndrumându-vă în alegerea cursurilor pentru a vă asigura că vă veți atinge atât obiectivele de învățare, cât și cerințele programului. Veți primi, de asemenea, știri despre programe și departamente de la directorul dvs. de program, împreună cu orice oportunități din campus și în afara campusului care ar putea fi de interes pentru dvs.

Alumni

Comunitatea strânsă a lui Emerson vă permite să construiți relații personale cu colegii de clasă, profesorii și rețeaua noastră globală de absolvenți.

Absolvenții noștri au continuat să lucreze pentru companii precum:

  • Samuel Adams
  • Joslin Diabetes Center
  • Harvard Business School

Condiții avansate pentru profesioniștii care lucrează Cerințe de admitere

Pe lângă îndeplinirea cerințelor noastre standard de admitere, profesioniștii care doresc să aplice la Advanced Standing vor trebui să completeze un portofoliu care să reflecte experiența lor profesională în trei domenii de competențe: comunicare, management și cunoștințe.

You have two options to apply for advanced standing:

  • Submit your portfolio at the time of application. We will review your application for both admission and advanced standing placement at the time of application completion and you will receive both decisions at the same time.
  • Trimiteți portofoliul dvs. directorului de program absolvent în termen de 30 de zile de la primul semestru. Directorul de program pentru absolvenți va lucra direct cu dvs. după ce v-ați înscris.
  • Studenții cărora li se acordă statut avansat vor fi obligați să finalizeze restul de 28-32 de credite la Emerson College pentru a îndeplini cerințele de diplomă.

Vă rugăm să rețineți că creditul permanent avansat avansează poziția unui student în cadrul programului, dar creditele nu sunt transferabile unei alte instituții.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări