Keystone logo
Emerson College MA in Media Design
Emerson College

MA in Media Design

Boston, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.402 / per credit *

Învățământ la Distanță

* additional fees may apply. Scholarships are available

Introducere

Designul media online (MA) de la Emerson combină arta, tehnologia și cercetarea bazată pe comunitate pentru a aborda probleme de justiție socială, de la schimbările climatice și sănătatea publică până la drepturile de vot, nedreptatea rasială și insecuritatea alimentară – sau orice altceva despre care ești pasionat să schimbi în tine. comunitatea locală sau globală.

Găzduit în renumitul nostru Engagement Lab, laboratorul nostru de design bazat pe cercetare, programul Media Design este conceput pentru artiștii care doresc să conducă schimbarea civică prin diferite forme de media și tehnologie, cum ar fi jocuri video, aplicații, filme, site-uri web și multe altele.

Programul Emerson Media Design vă pregătește pentru o carieră în îmbunătățirea lumii prin artă, mass-media, tehnologie și angajament civic.

Studenții noștri parteneri cu organizații locale și globale, cum ar fi Crucea Roșie, PNUD, orașul Boston, orașul Portland, Maine și iCivics pentru a crea soluții care rezolvă problemele comunitare. Acest program orientat spre design vă va învăța cum să comunicați eficient cu diferite populații prin construirea de procese, prototipuri și platforme.

Exemplele de proiecte anterioare ale studenților au inclus o aplicație care i-a ajutat pe tinerii marginalizați să-și dezvolte încrederea în viitor, identificând oameni în sistemele lor de asistență, în jurnal și multe altele.

Un alt proiect s-a concentrat pe amprenta în scădere a ziarelor. Elevii au creat o platformă digitală localizată care le-a permis cititorilor să-și trimită propriile știri pentru a se asigura că comunitățile care au rămas fără resurse media locale pot rămâne conectate.

Repere ale programului includ:

 • Expunerea la o gamă largă de oportunități de angajare în diverse industrii, cum ar fi organizații nonprofit, corporative, guvernamentale, de știri și media și multe altele
 • Acces la renumitul laborator de implicare Emerson
 • Oportunitate de a preda și de a studia la Salzburg Media Academy
 • Opțiuni de program de 1 sau 2 ani disponibile
 • Program de MA 100% online
 • Cursuri de noapte și de seară disponibile pentru a se potrivi programului dvs
 • Nu există cerințe GRE pentru a aplica

Program Paths

Puteți alege să vă finalizați programul ca program imersiv de un an sau secvență de program de doi ani.

Program imersiv de un an

Programul immersiv de un an este un program de trei semestre, care se desfășoară din toamnă-vară. Programul oferă studenților un program de curs hibrid, cu opțiuni online și în persoană disponibile, iar majoritatea cursurilor au loc seara. Programele opționale sunt flexibile și sunt oferite în timpul semestrului de vară.

Faculty

Școala de Comunicare a Emerson aduce oameni de știință și profesioniști din întreaga lume pentru a preda și îndruma studenții noștri. De la jurnaliști premiați la organizatori de campanii de bază, facultatea noastră este bine versată în domeniul comunicațiilor.

Laboratorul de logodna

Laboratorul de implicare de la Emerson College este un laborator de cercetare aplicată și design care investighează și creează mass-media și tehnologie pentru a reduce disparitățile în participarea civică. Lucrăm cu parteneri pentru a concepe soluții la cele mai presante probleme din democrație și guvernare, inclusiv decalajele de participare, discriminarea de gen sau rasială, lipsa cunoștințelor media de bază, excluderea tinerilor și lacune în practicile de sănătate publică.

De la jocuri la crearea media, până la derularea de campanii, creăm oportunități pentru ca oamenii să participe creativ la viața civică. Indiferent dacă sunt folosite în sălile de clasă sau în piețele orașului, instrumentele și procesele pe care le dezvoltăm fac ca implicarea civică să fie semnificativă pentru cetățeni și comunități.

Proiectul elevilor în prim-plan

Portul (terenul) Oportunității de Justin Warren

Port(land) of Opportunity este un joc pentru imigranții și refugiații care locuiesc în Portland, Maine, pentru a afla despre serviciile disponibile în Portland. Biroul pentru Oportunități Economice a vrut să încerce să se îndepărteze de abordările mai convenționale de căutare a feedback-ului comunității (cum ar fi interviurile și grupurile de discuție, așa cum au folosit în trecut) și, în schimb, a creat un joc educațional în speranța de a face procesul mai captivant și mai semnificativ. către participanți.

Absolvenți

Absolvenții noștri au continuat să lucreze pentru diverse industrii și organizații, cum ar fi:

 • Fundația Obama
 • Proiectul de cercetare globală a familiei
 • Harvard Kennedy School
 • Organizația Națională pentru Dizabilități
 • Guvernele orașelor

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări