Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Introducere

Având în vedere că discursul și comunicarea sunt două dintre disciplinele noastre fondatoare, Colegiul Emerson a fost dedicat comunicării și artelor încă de la înființarea Colegiului în 1880. Departamentul de Științe și Tulburări ale Comunicării continuă să inoveze și să avanseze cercetarea și educația în cadrul acestor discipline mereu importante și astăzi.

Cu campusuri în Boston, Los Angeles și Țările de Jos, Emerson își infuzează energia și cultura de inovare în fiecare dintre ofertele sale de programe de licență și postuniversitare - online și în campus, în SUA și în străinătate. Comunitatea noastră diversă stimulează curiozitatea și gândirea creativă, pe care studenții și absolvenții noștri le folosesc pentru a modela societatea secolului XXI.

Despre Departamentul de Științe ale Comunicării și Disfuncții

Departamentul de Științe și Tulburări ale Comunicării de la Emerson a fost dedicat să ajute oamenii să depășească provocările asociate cu vorbirea, limbajul și alte tulburări de comunicare de peste 80 de ani. Programele de pionierat ale Departamentului la nivel de licență și de absolvire pregătesc studenții pentru o gamă largă de cariere în domeniu, inclusiv pentru patologia vorbirii și limbajului, audiologie și terapie ocupațională.

Departamentul de științe și tulburări de comunicare este cunoscut pentru că se află în fruntea cercetării și are o reputație de excelență în pregătirea clinică a profesioniștilor din domeniu.

Locații

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Întrebări