Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Introducere

Despre Emerson

73138_Visit-1.jpg

Emerson College este recunoscut pe plan internațional ca fiind instituția premieră a învățământului superior dedicată comunicării și artelor.

Printr-o varietate de programe oferite în formate flexibile, mediul de învățare creativ al lui Emerson vă permite să transformați pasiunea într-o activitate profesională.

Energizați prin angajarea în viața creativă din Boston și Los Angeles, studenții noștri sunt minți independente din diverse medii care își dezvoltă vocea personală și expertiza în profesii care profund profund formează societatea și cultura în secolul al XXI-lea.

Misiune si viziune

Emerson College oferă programe educaționale care pregătesc bărbații și femeile absolvenți pentru a-și asuma poziții de responsabilitate și conducere în comunicare și artă și să urmeze o bursă și o muncă care aduce inovație acestor discipline.

Înființată în 1880 ca o mică școală de oratorie regională, Emerson a evoluat într-o instituție de acordare a diplomelor, coeducatională și multifata, cu o artă liberală, mai degrabă decât orientare conservatoare. Dar misiunea și concentrarea noastră rămân în mare măsură la fel ca în 1880: explorarea și împingerea limitelor comunicării, artei și culturii și, prin urmare, contribuția la avansarea societății.

Alumni notabili

Mulți dintre absolvenții noștri de 37.000 de absolvenți rămân participanți activi la viața lui Emerson. Deși concentrat în Massachusetts, California și New York, Emersonianii pot fi găsiți care lucrează în aproape toate întreprinderile importante de media, divertisment sau arte din întreaga țară.

73140_VirtualTour1.gif

campusuri

Campusul principal al Emerson College este situat în inima orașului Boston, Massachusetts, la intrarea în districtul teatral al orașului și în imediata apropiere a centrelor culturale, a mass-mediei și a transportului public. Colegiul are, de asemenea, facilități în Los Angeles. Explorați și aflați mai multe despre fiecare dintre aceste locații făcând clic pe link-urile de mai jos sau faceți un tur virtual al Campusului nostru din Boston acum.

LUAȚI TOURUL VIRTUAL

  • Campusul din Boston Epicentrul lui Emerson se află la intersecțiile străzilor Boylston și Tremont la capătul sud-estic al Boston Common. Domul de aur al Casei de Stat din Massachusetts poate fi văzut din multe puncte de vedere din campus, iar metroul se oprește la ușa din față. GET SĂ LUMEȚI BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA) Situat în inima Hollywood-ului, ELA este o instituție premiată care găzduiește până la 217 de studenți și cuprinde săli de clasă, birouri, sală de spectacol, sala de screening, laboratoare audio și video, studiouri de performanță și repetiții și multe altele. Explorați ELA

Studii postuniversitare

Proiectul de lege va reflecta toate costurile percepute în contul studentului. Acestea includ taxele de școlarizare, bord și taxele menționate în schema de costuri de mai jos, plus diverse taxe, cum ar fi taxele de transport și taxele de finanțare, dacă este cazul.

Încărca- Bord Planul mesei de comemorare TBD TBD TBD Taxe Asigurare de sanatate
Taxă pentru studenții postuniversitare (Full-time)
Taxă pentru studenții postuniversitare (cu normă redusă)
Student internațional (numai studenți noi)
Înregistrare târzie
Cursul Academic $ 2,694
$ 312
$ 116
$ 155
$ de 50
variat **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ de 50
variat -
$ 624
$ 232

-
variat


* Se va determina la o dată ulterioară.
** Evaluat numai pentru noii studenți care intră în semestrul de primăvară./>

Pentru mine, informații referitoare la cheltuielile pentru studenți, vă rugăm să faceți clic aici .

Locații

  • Boston

    120 Boylston Street, , Boston

Întrebări