Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introducere

Extinderea unei tradiții de excelență

Totul a început în 1925 odată cu crearea companiei Embry-Riddle pe aeroportul Lunken din Cincinnati, Ohio. Apoi, în primăvara următoare, compania a deschis Școala de aviație Embry-Riddle. Ceea ce a început ca un simplu plan de formare a piloților de linii aeriene a evoluat într-o universitate de încredere în 1970. Astăzi, Campusul Embry-Riddle Worldwide operează un sistem de învățare recunoscut la nivel mondial, care folosește instrucțiunile online și față în față și o rețea de facilități de învățământ concepute pentru susține avansarea studenților în SUA, în întreaga lume și acum în Singapore.

Universitatea Aeronautică Embry-Riddle oferă programe de licență prin parteneriate în Singapore. În asociere cu Singapore Aviation Academy (SAA), Embry-Riddle oferă programe de absolvire mixtă, cu predare parțială, special pentru profesioniști care lucrează. Cel mai nou parteneriat al nostru cu Institutul ERC permite Embry-Riddle să ofere studii de licență part-time și full-time studenților care doresc să-și câștige diploma de licență atât în timp ce lucrează, fie înainte de a intra în forța de muncă. Parteneriatul cu Institutul ERC permite, de asemenea, Embry-Riddle să aducă studenți internaționali din regiunea înconjurătoare în Singapore pentru a câștiga o diplomă.

Susținute de prestigiul Universității Aeronautice Embry-Riddle, cea mai veche și cea mai mare universitate din lume specializată în aviație și aerospațial, parteneriatele noastre din Singapore oferă studenților aceeași educație de calitate pe care o puteți primi la unul dintre campusurile noastre de peste mări.

Declarația Misiune Asia Embry-Riddle:„Extinderea oportunității Universității Aeronautice Embry-Riddle de a furniza educație superioară și cercetare în domeniul aviației și aerospațial în țările-cheie ale regiunii Asia Pacific”

Administrare

Când Universitatea Aeronautică Embry-Riddle a decis să stabilească o prezență în Asia, Singapore a fost o alegere logică. Cu legături strânse americane și un mediu pro-educație, Singapore a fost o locație atractivă pentru primul nostru campus din Asia. Singapore găzduiește o comunitate diversă de indivizi talentați, care este exact ceea ce universitatea are nevoie pentru a-și menține angajamentul față de excelența educațională. Birourile administrative sprijină misiunea Universității prin furnizarea de servicii complete către părțile interesate ale Universității și către comunitatea mai largă.

Universitatea Aeronautică Embry-Riddle, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. este o filială deținută integral de Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Compania este guvernată în numele ERAU Inc. de către un consiliu de administrație, care este prezidat de cancelarul Campusului Mondial al ERAU și numit membri atât din ERAU Inc. cât și din campusul mondial, cu șeful Asiei care este membru din oficiu .

Misiunea Consiliului de Administrație este de a se asigura că operațiunile ERAU Asia sunt în conformitate cu legile Statelor Unite și Singapore, menține standardele de acreditare ale Asociației de Sud a Colegiilor și Școlilor (SACS), autoritățile locale relevante și își menține activitatea. în conformitate cu statutul său în conformitate cu Legea privind companiile din Singapore, CAP 50.

Educarea dincolo de sala de clasă

Facultatea de la Universitatea Aeronautică Embry-Riddle este mai mult decât educatori. Ei împărtășesc o pasiune pentru aviație și aerospațial, care se extinde mult dincolo de clasă. Mulți dintre ei dețin poziții full-time în timpul zilei și îți împărtășesc bogăția de experiențe din lumea reală. Acestea favorizează parteneriatele cu colegii profesioniști și întreprinderile globale pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe din industrie și se asigură că programa școlară satisface nevoile angajatorilor.

Multe dintre facultățile care predau cursuri Embry-Riddle în Singapore sunt conduse din Statele Unite pentru a preda. Unele dintre facultățile noastre cu normă întreagă din Statele Unite locuiesc, de asemenea, în Singapore, pe o rotație de doi ani prin Singapore.

Membrii facultății care locuiesc în zona din Singapore au în continuare medii similare față de facultatea noastră din Statele Unite, deoarece au avut aceeași educație de mare calibru și dețin aceleași credințe, petrecând timp adecvat învățând, muncind și trăind în Statele Unite.

Parteneriate

Asia Embry-Riddle este încântată să aibă o prezență în Singapore, care a devenit rapid un hub global pentru aviație. Prin parteneriat cu universitățile regionale și jucătorii cheie în furnizarea de educație în domeniul aviației, Embry-Riddle este dornică să contribuie la construirea talentului și a forței de muncă necesare pentru a catapulta sectorul aeronautic și aerospațial din Singapore la un nou nivel. Și prin aceste parteneriate, suntem în măsură să vă oferim o educație de renume la nivel mondial, fără a fi nevoie să urmați cursuri peste mări. Indiferent dacă participați la cursurile noastre de livrare mixtă sau la programele de pregătire în clasă, veți primi aceeași diplomă Embry-Riddle acordată în oricare dintre locațiile noastre din lume sau din Statele Unite.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg


Acreditare

Universitatea Aeronautică Embry-Riddle - incluzând Campusul Daytona Beach, Campusul Prescott și Campusul Mondial - este acreditată de Asociația Sudică a Colegiilor și Școlilor din Colegii pentru a acorda diplome la nivel asociat, bacalaureat, masterat și doctorat. Contactați Comisia pentru Colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 sau sunați la +1 404-679-4500 pentru întrebări despre acreditarea Universității Aeronautice Embry-Riddle. Universitatea Aeronautică Embry-Riddle - Asia face parte din campusul Embry-Riddle Worldwide.

Universitatea Aeronautică Embry-Riddle are aprobarea Asociației de Sud a Colegiilor și Școlilor, precum și a autorităților locale relevante pentru a oferi programe de licență în Singapore. Studenții din Asia absolvă aceeași calificare ca și cei din campusurile noastre din Statele Unite.

De ce să studiezi în Singapore?

Pe lângă faptul că este un hub aerian global, Singapore este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume, cu un amestec fascinant de culturi și stiluri de viață care creează o calitate de viață inegalabilă. Pentru studenții Embry-Riddle, orașul în sine este o parte majoră a experienței lor educaționale.

Locația ideală din Singapore face, de asemenea, o bază excelentă pentru călătoria regiunii, China, Vietnam, Cambodgia, Thailanda sau India (pentru a numi câteva) doar câteva ore scurte de zbor.

Locații

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Întrebări