Keystone logo
Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Introducere

Bine ați venit la TEI Macedonia de Est și Tracia (ΤΕΙ ΑΜΘ)

TEI Macedonia de Est si Tracia (ΤΕΙ ΑΜΘ) a fost înființată în 1976 sub numele de TEI Kavala. Forma actuală este rezultatul unor reforme instituționale și schimbări. În primul rând a fost deschisă ca și Centrul pentru Educație Tehnic (KATE), la un an după un Centru de Pregătire Tehnică (Katee) și în 1983 ca și Institutul Tehnologic Educațional (TEI). Institutul 2001 Tehnologic Educațional (TEI), iar din 2007 ca o instituție de învățământ superior (IÎS).

Initial (1976-1983), Kate / Katee a avut șase departamente, cunoscut astăzi ca departamentele antice ale TEI. În 1985 a înființat prima anexă a TEI în Drama, unde sa stabilit Departamentul de Silvicultură și Naturale de Management de Mediu, dar care a fost lansat în 1986. În același an a fondat și Business Administration, care au aderat la Economie și Management Școala (GFS).

In timpul 19992007 4 mai multe departamente s-au adăugat la TEI AMTH, cunoscut sub numele de extindere Departamente. Odată cu funcționarea celui de al doilea Departamentul de Teatru, cea de Arhitectura Peisajului (2003), a fost stabilită și a 3-Facultatea de TEI AMTH numit Școala de Tehnologie Agricolă (STEG).

În anul 2009 a fost fondat un departament treia Drama, Departamentul Enologiei, care nu aparține STEG, ci funcționează ca un departament independent până la instituționalizeze Școala de Tehnologie Agricole și Tehnologie Alimentară și Nutriție în cazul în care aparține științei.

Actuala cladire TEI Macedonia de Est și Tracia este o clădire cardioid cu un câmp de neegalat vederi la Golful Kavala. Constructia sa a inceput in 1983, iar în cele din urmă sa predat în 1995. Complexul (campus) ocupă o suprafață de 132.000 m2, cu capac 36.000 m2, din care 11.000 m2 sunt săli de clasă, m2 ateliere de 11.000 (TOL și reparații), m2 sunt trei 11.000 cămine de capacitate de 450 de paturi și 3.000 m2 sunt clădirea Bibliotecă.

ΤΕΙ ΑΜΘ operate șase programe de studii postuniversitare separate (PSP). Cu excepția celor mai noi Departamentele de TEI Macedonia de Est și Tracia, oenologie și Peisagistică, pentru care de eliberare iminentă a decretelor prezidențiale (PD), toate celelalte departamente au drepturi ocupaționale statutare.

ΤΕΙ ΑΜΘ este în top zece printre cele 16 TEI și 28 între 82 de universități și colegii din țară. În clasamentul mondial este în prima jumătate (poziția 5264) de 12.000 de cele mai bune universități din lume. Măsurătoarea (metodologie) este în conformitate cu indicatorii Cybermetrics Lab, în ​​special cele legate de producerea și publicarea academică a cunoștințelor științifice.

Procesul de invatamant de la ΤΕΙ ΑΜΘ efectuate de către membrii facultății de predare (permanente) care sunt ierarhic împărțite în 4 clase: a) profesor b) profesor asociat, c) Asistent universitar si d) lector. Membrii PO sunt asistați în activitatea lor de către Associates laborator științific și (temporară), de la tehnicieni de laborator și administratori.

O ΤΕΙ ΑΜΘ acordă o mare importanță în special în domeniul cercetării și inovării. Scopul său este de a stabili proceduri stricte de excelență de cercetare la toate nivelurile de funcționare academice. În acest scop, TEI AMTH publica doua reviste în limba engleză.

Un instrument instituțional de important care face legătura între personalul academic al cercetării ΤΕΙ ΑΜΘ și inovare este Macedonia de Est și Tracia Tehnologic Centrul de Cercetare (TRC-AMG). Centrul a fost fondat în 2004 și este o entitate privată (entități private), și operează în șapte sectoare: a) Radiații b) combustibil, marmura c), d) New Product Planning, e) Marketing f) Calculatoare și g) Mediu.

Locații

  • Greece Online

    St. Lucas, Kavala

Întrebări