Keystone logo
Elon University

Elon University

Elon University

Introducere

Elon este o universitate privată selectivă, de dimensiuni medii, renumită ca model național pentru învățarea implicată și experiențială. Studenții lucrează în strânsă colaborare cu facultăți care se dedică predării și bursei excelente. Curriculumul este fundamentat în artele și științele liberale tradiționale și este completat de programe acreditate la nivel național, profesionale și absolvite.

Înainte de Elon

Zona județului Alamance a fost locuită pentru prima oară de triburi americane autohtone vorbitoare de Siouan, Occaneechi fiind cea mai dominantă până în 1650. Exploratorii europeni au fost în regiune la sfârșitul anilor 1600, iar primele titluri funciare au fost revendicate de englezi. Statul din Carolina de Nord a făcut proprietate în această zonă către inspectorul Hugh Mulhollan în 1818. În 1889, mai mulți proprietari și fermieri din comitatul Alamance au dat sau au vândut colete de teren pentru amplasarea unei noi instituții de învățământ, numită Elon, pentru a ocupa locul Graham din apropiere. Colegiu.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Elon

    Campus Drive,50, 27244, Elon

    Întrebări