Keystone logo
© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Introducere

ICEX-CECO: În ceea ce privește formarea internațională

Centrul de Studii Economice și Comerciale, în prezent ICEX Spania export și investiții, EPE, MP, a fost creat ca o scoala de afaceri în 1976 ca un instrument de formare pentru administrația economică și comercială spaniolă și de-a lungul istoriei sale lungi are a avut printre patronii săi, ca o fundație publică, la diverse ministere, cum ar fi industrie, energie și turism și economiei și a competitivității și a altor entități, cum ar fi Consiliul Camerelor de Comerț și ICEX.

Începând cu ianuarie 2015 ICEX Spania export și investiții PEE, MP activitate integrată a Centrului de Studii economice și comerciale ca noua divizie de Formare (Care cuprinde atât activitatea ICEX-ca Unitatea Fellowship CECO ICEX), promovând astfel formarea capitalului uman pentru internaționalizarea economiei spaniole și promovarea formării administrațiilor publice, manageri și manageri companii, asociații de afaceri și alte entități publice sau private, precum și tinerilor care aspiră să se dezvolte în viitor o profesie legată de economia internațională.
Alte instituții, cum ar fi Agenția spaniolă pentru Cooperare Internațională, Ministerul Afacerilor Externe, universități, asociații profesionale, asociații de exportatori, consultanți, etc ... acestea sunt în strânsă legătură cu ICEX-CECO, în legătură cu acordurile de parteneriat pentru dezvoltarea de activități și programe reciproc avantajoase .

Încă de la începuturile sale a fost format mai mult de 20.000 de studenți și continuă și astăzi forjare lideri profesioniști în managementul economic și comercial al sectorului public și a întreprinderilor. Numai în ultimul an, centrul a dat mai mult de 9.000 de ore de formare pentru mai mult de 2.000 de studenți.

De-a lungul acestor ani, programele noastre de internaționalizare studenții sunt integrate ca manageri din cele mai active companii spaniole pe plan internațional. Ei au trecut de asemenea, prin sălile de clasă noastre studenți străini, de la peste 70 de țăriÎn principal în curs de dezvoltare sau aderarea nou economia globală, spaniolă interesată de schimbul de experiență de internaționalizare.

Rigoare și inovare

Programele ICEX-se caracterizează prin CECO lor rigoarea academicăPentru conținutul său inovator și de ultimă oră, întotdeauna adaptate noilor cerințe de formare într-un mediu dinamic și în schimbare precum și de punere în aplicare a unei metodologii eminamente practic și participativ, prin analizarea unor studii de caz reale și dezvoltare de către elevi în programele mai mari, proiectele de internaționalizare a companiilor.

Obiectivul ICEX-Ceco nu este pur și simplu transmite cunoștințe, ci pentru a ajuta pe elevi să își dezvolte propriile capacități.

În acest scop, metoda sa de predare se bazează pe o combinație eficientă de teorie și practică, care îi ajută pe elevi în luarea deciziilor în viața lor profesională. Procesul de predare include participarea activă a studenților, învățarea tehnicilor, abilitățile și strategiile care se vor aplica ulterior în pozițiile lor viitoare.

Programele Center sunt în continuă expansiune în diverse domenii și în special cu privire la aspectele legate de internaționalizarea afacerilor și a economiei internaționale.

In consecinta, este, de asemenea, extinderea domeniului de aplicare al ofertei, cauta abordarea programelor la nevoile specifice ale companiilor și instituțiilor, aceasta trebuie să fie analizate în detaliu pentru a oferi activități eficiente și dovedite de formare printr-un sistem de control riguros de calitate.

profesori cu înaltă calificare

Fără îndoială, una dintre principalele atuuri ale fundației este facultatea sa, care include multe dintre cei mai buni manageri și profesioniști cu vocație de predare și de a exercita atât lumea de afaceri și administrația economică și comercială.

ICEX-are directori pentru CECO fiecare dintre programele sale, și aproape 200 de profesori atribuite diferitelor cursuri și seminarii, toate de cea mai înaltă calificare de predare. Ei sunt profesori universitari, ingineri, manageri și corporate banking, înalți funcționari din administrația de stat, psihologi, juriști, economiști, judecători, consultanți fiscali, consultanți și experți în marketing și finanțe internaționale, etc.

Facultatea se alătură experiența sa profesională valoare recunoscută dovedită de predare la Centrul și alte forumuri academice.

ICEX-CECO, on-line

ICEX-are un campus CECO virtual modern, folosit ca bază pentru predarea în cursuri on-line și amestecate și ca suport pentru cursuri de clasă.

Metotolodía on-line al ICEX-se bazează pe CECO o foarte aproape de modelul tutorial de studentPermiterea interacțiune continuă între profesor și fiecare elev și elevii împreună, îmbunătățirea învățării în colaborare și de a facilita cunoașterea este construit nu numai de cunoștințele teoretice, dar interacțiunea dintre studenți și tutorele expert.

E-learning platforma utilizată de ICEX-și susține CECO predarea online este cel mai folosit la nivel mondial: Moodle. Cu mai mult de 2,5 milioane de cursuri și 30 de milioane de utilizatori este folosit în multe universități, școli de afaceri și companii de zi cu zi și cu un nivel ridicat de satisfacție.

Locații

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Întrebări