Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Introducere

Colegiul IT din Estonia

O Estoniană Information Technology College este principala instituție IT a învățământului superior aplicat în Estonia. Ceea ce face speciale Colegiul IT este personalul său academic, care sunt toți profesioniștii din domeniu - o treime din toate lectori provin de la firmele de IT și de companie sau stat de departamentele IT.

Punctele forte ale Colegiului estoniene IT se bazează pe ani de muncă educaționale și de dezvoltare, folosind rețeaua noastră de specialiști cu înaltă educați și cu experiență a industriei TIC din Estonia, sectorul terțiar și lumea academică.

Pentru a oferi bine echilibrată de predare bazată pe cunoaștere și practică de formare orientate, IT, Colegiul lucrează foarte strâns, împreună cu ambele universități fondatoare precum și cu industria TIC în Estonia. Vecinii buni ai Colegiului Estoniană IT sunt Tallinn University of Technology și Tallinn Technology Park Tehnopol. Educația în Colegiul IT-ul este îmbogățit prin cooperare internațională și crearea de rețele cu mai mult de douăzeci de parteneri de învățământ superior din diferite țări europene.

Misiune

Misiunea College`s este de a oferi cele mai bune aplicate de educație IT din regiune, reunind high-tech de know-how și nevoile practice ale societății informaționale, fiind în același timp axa dezvoltării sale.

Estoniană Colegiul IT este o organizație non-profit privat instituție de învățământ superior (UAS - Universitatea de Stiinte Aplicate), cu sediul în anul 2000 și care este deținută de Information Technology Foundation din Estonia (EITF). Fondatorii de EITF demonstrează parteneriat public-privat unic în țară - ele sunt: ​​de stat, reprezentat de Ministerul estonian al Educației și Cercetării, cele două cele mai mari universitati din Estonia - Tallinn University of Technology și Universitatea din Tartu, precum și din sectorul privat, reprezentat de Estoniană Telecom și Asociația a tehnologiei informației și telecomunicațiilor.

Fundație și colaborare

Proprietarul Colegiului IT, Tehnologie Foundation din Estonia Information, a fost stabilită de către Republica Estonia (reprezentat de Ministerul Educației și Cercetării), Universitatea din Tartu, Universitatea din Tallinn de Tehnologie, AS Eesti Telekom, și Asociația Estoniană a tehnologiei informației și telecomunicațiilor.

Sponsorii majore ale Colegiului sunt SPSS, Sybase, Swedbank, agenția suedeză NUTEK Business Development, Oracle și Microsoft, dar, de asemenea, TeliaSonera. Colegiul primeste contributii semnificative de la Hewlett-Packard, Elion, Cisco Systems si EMT.

Cooperarea cu Cisco Systems, Microsoft și Oracle implică programe internaționale de certificare Cisco Academy Network (CCNP și CCNA), Microsoft IT Academy și MSDN AA și Oracle Academic Initiative.

Estonian Information Technology Foundation (EITF) are ca scop sunt de a ajuta în pregătirea specialiștilor IT cu înaltă calificare și pentru a sprijini dezvoltarea din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor în Estonia. În acest scop, Fundația a stabilit și gestionează Colegiul IT din Estonia și adminsters Programul Național de Sprijin pentru TIC în învățământul superior "Universitatea Tiger."

Locații

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Întrebări