Keystone logo
EIT RawMaterials Academy - RaVeN

EIT RawMaterials Academy - RaVeN

EIT RawMaterials Academy - RaVeN

Introducere

Stilul nostru modern de viață se bazează pe materii prime. De la fierul și oțelul infrastructurii noastre feroviare până la aurul și argintul din circuitele smartphone-urilor: materiile prime sunt peste tot. Chiar și tranziția către un viitor neutru din punct de vedere climatic necesită cobalt pentru vehiculele electrice, litiu pentru baterii reîncărcabile, siliciu pentru fotovoltaice și panouri solare și elemente din pământuri rare pentru turbinele eoliene care generează energie regenerabilă.

Pe măsură ce lumea devine mai mică și mai hiperconectată, impactul societății asupra Pământului nu a fost niciodată mai vizibil. Acum este clar că trebuie să trecem la o economie circulară pentru a utiliza în mod responsabil resursele limitate ale Pământului. Dar ce poate face un singur individ pentru a ajuta? Mai mult decât crezi! Schimbarea reală necesită curaj, gândire inovatoare și acțiune colectivă - același set de abilități pe care EIT RawMaterials Academy - RaVeN îl caută la potențialii studenți. Sunteți gata să vă extrageți talentul brut, să contribuiți la formarea unei economii mai circulare și mai ecologice și să creați soluții durabile pentru ziua de mâine?

Ce oferim studenților?

EIT RawMaterials Academy - RaVeN oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

În calitate de student al unui program etichetat EIT de la EIT RawMaterials Academy - RaVeN, veți face parte din cea mai mare rețea europeană de materii prime, cu peste 120 de parteneri de bază și asociați și 180 de parteneri de proiect, inclusiv profesioniști din învățământul superior, cercetători și industrie. experți din peste 20 de țări europene. În calitate de student EIT Label, veți fi binevenit în această rețea și veți promova și contribui la obiectivele EIT RawMaterials de a găsi soluții noi și inovatoare pentru a asigura aprovizionarea durabilă cu materii prime de-a lungul lanțului valoric: de la explorare, minerit și extracție, la prelucrarea mineralelor, reciclarea și mișcarea către o economie circulară. EIT RawMaterials își propune să echipeze o nouă generație de inovatori din Europa cu mentalitatea antreprenorială necesară pentru proiectarea și furnizarea de soluții de materiale. Veți avea, de asemenea, șansa de a colabora la nivel internațional și de a dezvolta soluții durabile la provocările stringente economice, de mediu și societale. Și mult timp după ce ai absolvit, poți rămâne conectat prin EIT RawMaterials Alumni.

La ce să te aștepți?

 • Stagii de stagiu de teză la companii europene de top
 • Apartenența la comunitatea EIT RawMaterials Alumni
 • „Învățare prin practică” cu cursuri bazate pe provocări care se concentrează pe probleme din viața reală
 • Tururi de studiu și vizite la companii inovatoare și site-uri industriale
 • Noi moduri interesante de învățare: cursuri online, realitate virtuală și augmentată și MOOC
 • Cursuri concepute pentru a alimenta ideile de start-up cu acceleratoare și incubatoare
 • Module de curs dedicate abilităților de antreprenoriat și inovare
 • Sprijin pentru inovare EIT RawMaterials: competiții pentru planuri de afaceri, tabere de pregătire pentru inovare, finanțare de început
 • Experiență într-o disciplină a materiilor prime – o înțelegere cuprinzătoare a întregului lanț valoric al materiilor prime
 • Școli de vară EIT RawMaterials și cursuri interdisciplinare
 • Mobilitatea europeană – un studiu în cel puțin două țări europene

Activități exclusive și sprijin pentru studenții etichetați EIT

Studenții de la programele de master etichetate EIT din cadrul EIT RawMaterials Academy - RaVeN primesc o serie de oportunități suplimentare pentru a-și stimula abilitățile de inovare și antreprenoriat, de a-și dezvolta rețeaua în sectorul materiilor prime și de a câștiga experiența de care au nevoie pentru a prospera.

Aceste evenimente exclusive reunesc studenți etichetați EIT din întreaga școală de master și formează baza experiențelor de învățare comune, făcându-vă un membru cu drepturi depline al comunității EIT RawMaterials.

Locații

 • Kraków

  aleja Adama Mickiewicza,30, 30-059, Kraków

  • Freiberg

   Akademiestraße,6, 09599, Freiberg

   • Košice-Sever

    Letná,1/9, 040 01, Košice-Sever

    Întrebări