Keystone logo
EIT Manufacturing – Masters Master în fabricație aditivă pentru flexibilitate deplină
EIT Manufacturing – Masters

Master în fabricație aditivă pentru flexibilitate deplină

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 15.000 / per year *

În campus

* NON UE/EFTA| Studenți din UE: 8000 EUR pe an

Introducere

MSc în fabricație aditivă pentru flexibilitate totală este un program cu două diplome recunoscut la nivel global, susținut de EIT și EIT Manufacturing. Acest program unic integrează știința producției, designul mecanic și managementul producției într-o experiență educațională coerentă, completată de o pistă specializată în inovare și antreprenoriat.

Acest program cuprinde o gamă diversă de subiecte care formează în mod colectiv o înțelegere cuprinzătoare a producției moderne. Acesta integrează studiul științei producției, aprofundând în fizica complicată din spatele proceselor de fabricație aditivă. În plus, acoperă designul mecanic, subliniind utilizarea libertăților de proiectare pentru a crea produse și servicii foarte personalizate.

În plus, programul explorează managementul producției, concentrându-se pe adaptabilitatea necesară pentru producții eficiente la scară mică. În esență, acest curriculum echipează studenții cu o bază de cunoștințe holistică, care se întinde de la elementele fundamentale ale științei producției până la complexitățile personalizării produselor și optimizării producției.

După absolvirea programului de master în fabricație aditivă pentru flexibilitate totală (AM), studenții vor:

  • Să dețină expertiză metodologică în abordarea provocărilor de producție și să demonstreze un nivel înalt de cunoștințe de specialitate în sistemele multidisciplinare de sprijinire a deciziilor pentru producție.
  • Afișați capacitatea de a vă implica critic, independent și creativ în eforturi strategice care vizează rezolvarea problemelor legate de producție, conectând în același timp aceste eforturi la progresul social durabil.
  • Aplicați competențele lor de inginerie în AM pentru a inova și a îmbunătăți metodele, tehnicile, produsele și serviciile din domeniu.
  • Gândiți în mod inovator dincolo de limitele disciplinare tradiționale pentru a concepe soluții noi pentru probleme practice și pentru a genera idei noi.
  • Formulați planuri și luați decizii care iau în considerare consecințele viitoare din perspective științifice, etice și societale.
  • Transformați inovațiile în soluții de afaceri viabile și de succes în zonă.
  • Colaborați eficient în echipe și contexte mici, demonstrând abilități puternice de luare a deciziilor și de conducere, luând în considerare toate elementele relevante.

Certificatul de etichetă EIT

Toate programele de master în producție EIT sunt acordate de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), eticheta EIT este un certificat de calitate și excelență pentru programele educaționale care se concentrează pe inovare, antreprenoriat, creativitate și leadership. Diplomele etichetate de EIT încurajează pedagogiile inovatoare și încorporează scheme de mobilitate obligatorie pentru studenți.

Internaționalizarea

Programul este un program dublu de studii cu mobilitate geoprafica integrată, obligatorie. Aceasta înseamnă că veți studia la două universități europene din două țări diferite care au colaborat cu EIT Manufacturing. După îndeplinirea tuturor cerințelor de grad, studenții primesc două grade: una de la universitatea de intrare și alta de la universitatea de ieșire.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări