Keystone logo
© EIGSI
EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

EIGSI La Rochelle – École d'Ingénieurs Généralistes

Introducere

EIGSI La Rochelle este o școală generalistă de inginerie postbacalaureat.

Școala oferă pregătire științifică, umanistă, purtătoare de know-how tehnic și ghidată cu hotărâre de CSR în dimensiunile sale societale, de mediu și economice.

Fondată în 1901 la Paris, EIGSI este una dintre cele mai vechi școli de inginerie din Franța.

Succesul studenților în centrul misiunilor noastre

Succesul studenților este principalul obiectiv al ambiției noastre. La EIGSI, cursanții de inginerie se află în centrul unei pedagogii active și participă pe deplin la construirea proiectului lor profesional cu ajutorul echipelor didactice pe tot parcursul cursului personalizat.

Absolvenții EIGSI reușesc în toate domeniile profesionale datorită profilului lor versatil, care le permite să posede abilitățile personale căutate de companii, precum agilitate, ascultare, leadership, gândire critică și comunicare inteligență relațională.

EIGSI La Rochelle: O alegere câștigătoare

EIGSI La Rochelle, care se bazează pe cinci valori fundamentale, acordă o mare importanță proximității cu studenții săi la inginerie și sprijinului lor zilnic în studii.

Într-adevăr, EIGSI a creat sisteme inovatoare pentru a-și sprijini studenții pe parcursul studiilor. În centrul acestui sistem se află relațiile umane, dezvoltarea personală, gestionarea stresului și deschiderea către ceilalți. La sfârșitul cursului, studenții sunt astfel capabili să facă alegeri profesionale informate într-o manieră etică.

Alegerea EIGSI înseamnă a face o alegere avantajoasă. Acest avantaj se datorează unui mediu de studiu excepțional, calității predării și proiectului educațional al EIGSI. Acest avantaj se datorează și pregătirii care sprijină studentul în construirea proiectului său profesional și unei piețe de muncă care caută ingineri generaliști formați la EIGSI.

O școală îndreptată hotărât spre internațional

EIGSI este o școală internațională de top. Școala este clasată în mod regulat printre cele mai bune școli de inginerie din Franța pe acest aspect. EIGSI oferă în special 45 de cursuri duble în întreaga lume și predă opt limbi (japoneză, chineză, portugheză, italiană, arabă, germană, spaniolă și engleză) în școala sa.

Deschiderea minții și experiența interculturalității sunt calități foarte apreciate pe piața internațională a muncii.

Zilele deschise

Descoperiți EIGSI pe 28 ianuarie și 4 martie 2023

Locații

  • La Rochelle

    26 rue de Vaux de Foletier, 17041, La Rochelle

Programe

Întrebări