Master în Acvacultură Durabilă
Egas Moniz School of Health & Science
Informatie cheie
Locația campusului
Monte de Caparica, Portugalia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 3.659 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Introducere
Acest master are scopul general de a forma profesioniști capabili să corespundă nevoilor industriei acvaculturii, contribuind atât la îmbunătățirea durabilității producției, a sănătății, a sănătății și a bunăstării în acvacultură, cât și la creșterea calității siguranței alimentare și a sănătății publice. .
Se concentrează pe principiile acvaculturii și pe principalii factori care influențează viabilitatea fermelor de animale și alge de acvacultură, precum și pe sistemele de producție alimentară, formând profesioniști de înaltă calificare care vor putea fi integrați în industrie.
Masterul în Acvacultură Durabilă (120 ECTS) conferă calificarea pentru master.
Calitatea instruirii
- Învățare modulară;
- curricula integrată;
- Metodologiile de învățare activă sunt nucleare;
- Formare orientată spre elev, în care elevul are un rol activ.
Curriculum
Rezultatul programului
- Promovați sănătatea, sănătatea și bunăstarea și controlați bolile, inclusiv zoonotice și enzootice
- Asigurarea calității produselor alimentare, creșterea siguranței alimentare și a sănătății publice
- Planificați, organizați și gestionați producțiile de acvacultură
- Contribuie la protecția mediului
- Promovarea activităților de cercetare și dezvoltare științifică