Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Introducere

Egas Moniz este bine recunoscută pentru excelența și inovația sa în învățământul superior. Fiind certificat în conformitate cu ISO 9001:2008, ne concentrăm pe formarea profesioniștilor din domeniul sănătății și pe a fi un centru de responsabilitate socială, puternic implantat în comunitatea locală, prin furnizarea de asistență medicală.

Performanța științifică a Egas Moniz din ultimii ani, în ceea ce privește volumul, impactul și calitatea producției științifice, numărul de cereri de brevet și de citări primite de producția de cercetare, numărul de pagini de pe internet și numărul de backlink-uri și mențiuni pe rețelele de socializare, ne-au determinat să obține locul 1 în clasamentul SCIMAGO, printre instituțiile private din Portugalia.

Studenții internaționali Egas Moniz sunt în creștere și nu sunt doar europeni, ci și latino-americani, Orientului Mijlociu, asiatici și africani. Pe lângă găzduirea studenților internaționali, Egas Moniz a investit în internaționalizarea corpului său didactic, angajând profesori internaționali atât pentru studii universitare de licență, cât și pentru studii postuniversitare. Activitățile noastre sunt susținute de peste 400 de profesori cu înaltă calificare.

Viziunea noastră asupra internaționalizării se bazează pe voința de a fi o forță relevantă în Învățământul Superior Internațional. Reședința noastră universitară de înaltă calitate, situată în campus, cu facilități excelente, asigură că instituția noastră poate oferi toate condițiile necesare pentru ca un student internațional să prospere.

În ceea ce privește furnizarea de asistență medicală, evidențiem clinica noastră stomatologică și clinica veterinară, ambele în campus, precum și clinica universitară Almada, clinica universitară Setúbal și azilul de bătrâni Sesimbra. Toate aceste facilități sunt folosite pentru a îmbunătăți semnificativ învățarea elevului și pentru a completa mai multe laboratoare de predare, cercetare, simulare și abilități clinice intramurale, precum și toate facilitățile extramurale la care participă studenții noștri, astfel încât să își poată avea experiența practică pe un adevărat loc de muncă. mediu inconjurator.

Planurile noastre de studiu includ metodologii pedagogice moderne, în care studenții își asumă un rol activ în propria învățare. Propunerea noastră pedagogică este susținută de toate instrumentele moderne de e-learning disponibile, atât pentru învățare, cât și pentru evaluare.

Propunerea noastră pedagogică, deși solicitantă, include o viață echilibrată profesională și personală, respectând timpul liber și valorificând îmbogățirea curriculară în diferite domenii, permițând astfel viitorilor profesioniști cu abilități și sensibilități sporite, obținute într-un mediu relaxat și sănătos.

Vă mulțumim anticipat pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag.

Caracteristici Campus

Situate într-un campus care are aproximativ 5 hectare în Monte de Caparica (consiliul Almada), cele două instituții oferă o gamă largă și diversificată de diplome de licență, masterat, master integrat, diplome postuniversitare și o specializare în domeniul Sănătății. și științe criminalistice. Avem aproximativ 2.500 de elevi și 200 de profesori. Investiția în calitatea și calificarea personalului nostru didactic, precum și în dotări și dotări se vede în nivelul de competențe al celor care absolvă EGAS MONIZ.

EGAS MONIZ se preocupă în permanență de a pune la dispoziție toate mijloacele necesare pentru o bună performanță a profesorilor și studenților și ne asumăm acest lucru drept responsabilitatea noastră directă. În acest fel putem crește succesul școlar și capacitatea de angajare a absolvenților. La acest nivel putem aminti, de exemplu, Biblioteca și numeroasele servicii pe care le oferă utilizatorilor, precum și Biroul de Inserție în Viața Active - GIVA.

Confortul și bunăstarea studenților este asigurată de excelența serviciilor de sprijin din campus, precum cantinele care servesc mesele, un teren de joacă, sală de sport, zone de convivialitate și agrement, centru de copiere, librărie, facilități pentru asociațiile studențești, precum și ca suport medical si psihologic. EGAS MONIZ are și o reședință universitară cu 211 camere în campus pentru studenții care nu locuiesc în apropiere.

Prin misiunea și viziunea sa, EGAS MONIZ se bazează în continuare pe doi piloni majori, pe lângă elementul de predare-învățare al studenților săi:

 • Avansarea cunoștințelor prin cercetare, dezvoltare și inovare, în Centrul său de Cercetare Interdisciplinară Egas Moniz (CiiEM).
 • Fiind conectat la comunitate prin aplicarea cunoștințelor sale și a cercetării universitare, prin furnizarea de servicii de îngrijire a sănătății și altele, în strânsă articulație cu diplomele sale.

  Admitere

  Cine poate aplica?

  Candidații la Concursul Instituțional:

  • Titularii unui curs de liceu sau calificare echivalenta legal si care au sustinut examenele de admitere in invatamantul superior.
  • Titularii unui curs de liceu strain si care doresc sa aplice in conditiile art. 20-A din Decretul-lege nr. 296-A/98, din 25 septembrie. Acești candidați vor trebui să solicite echivalarea pentru a-și continua studiile, împreună cu un Liceu, iar după echivalarea atribuită să se prezinte la sediul DGES pentru a solicita înlocuirea probelor de admitere, prin articolul 20-A.

  Candidații la concursul special:

  • Peste 23 de ani.
  • Studenți cu frecvență universitară (schimbare de curs, transfer sau reintrare).
  • Titularii de studii superioare, medii si diplome de specializare tehnologica.

  Candidații la regimul special:

  • Misiunea diplomatică portugheză în străinătate.
  • Bursieri străini portughezi sau funcționari guvernamentali aflați în străinătate.
  • Ofițeri ai forțelor armate portugheze.
  • Fellows PALOP.
  • Misiune diplomatică străină acreditată în Portugalia.
  • Sportivi de înaltă performanță.
  • Al Timorului de Est.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Întrebări