Keystone logo
Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Educons Univerzitet

Introducere

Universitatea Educons cooperează cu instituțiile de învățământ superior din străinătate care contribuie la dezvoltarea științei și a educației academice atât la nivel regional, cât și internațional. De la înființarea sa în 2008, Universitatea Educons este complet dedicată înființării, avansării și îmbunătățirii cooperării internaționale cu instituțiile sale partenere. Ținând cont de potențialul său, Universitatea Educons intenționează în următorii cinci ani din 2016 până în 2020 să continue tradiția deschiderii către lume, să-și intensifice activitățile și să realizeze obiectivele stabilite care ar avea ca rezultat dezvoltarea în continuare pe o arenă internațională, în special în ceea ce privește schimbul de studenți, personal academic și administrativ.

Universitatea Educons cuprinde 11 facultăți, dintre care 8 sunt integrate, dintre care 3 au statut de persoane juridice. Secțiunea integrată a universității are 3500 de studenți, 134 de angajați, un centru de cercetare științifică, o sală de rezidență a studenților cu o capacitate de 100, un laborator biotehnologic modern autorizat pentru analiza alimentelor, a produselor agricole și a alimentelor de origine animală (analiza OMG) ), precum și pentru testarea chimică a solului, sedimentelor și noroiului.

Misiunea Universității Educons este de a oferi o sinteză funcțională a educației tradiționale și inovatoare, permițându-le studenților să dobândească cunoștințe și diplome aplicabile pentru un viitor marcat de o abordare globală și multidisciplinară a proceselor sociale. Ne propunem să încurajăm creativitatea și independența elevilor noștri , abilitățile antreprenoriale, gândirea inovatoare, o nouă abordare a rezolvării problemelor și o mentalitate orientată spre cercetare.

Viziunea viitorului nostru se bazează pe faptul că societățile din regiunea sud-estului și estului Europei se află în mijlocul schimbărilor și într-un proces de reformă și tranziție către o societate civilă democratică bazată pe statul de drept și economia de piață dominată de proprietatea privată .

Locații

  • Sremska Kamenica

    Vojvode Putnika,87, 21208, Sremska Kamenica

    Întrebări