Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Introducere

Excelență în educație la îndemână

Potriviți studiul în jurul vieții dvs. și absolviți-vă mai repede cu cursurile noastre postuniversitare flexibile și accesibile, accelerate și 100% online

Educație care îmbogățește societatea

Edith Cowan University este o universitate tânără și progresivă, cu o reputație puternică pentru excelență în predare. Am obținut un maxim de cinci stele pentru calitate de predare 12 ani la rând.

Reputația noastră pentru calitatea de predare și experiența studenților s-a bazat pe relațiile productive pe care le avem cu studenții noștri și cu industria, guvernul, comunitățile și elevii noștri; împărtășirea cunoștințelor în beneficiul tuturor.

Încă de la începuturile noastre din 1902, în calitate de Colegiul Profesorilor Claremont, am fost în fruntea educației profesorilor de peste 100 de ani. Am fost înființată ca universitate în 1991, cu studenți studiați în campus, online și acum în noul nostru model accelerat de studiu - ECU Accelerated Online. Astăzi, avem peste 30.000 de studenți universitari și postuniversitari și aproape 5.500 dintre studenții noștri studiază online într-o anumită capacitate.

Studenții și absolvenții de la ECU sunt printre cei mai buni din lume, mulți îndeplinind roluri cruciale în societatea noastră. Realizările lor excepționale au fost recunoscute în întreaga Australie și internațional prin premii, subvenții, burse și premii.

Moștenirea și valorile noastre

ECU poartă numele Edith Dircksey Cowan, prima femeie care a fost aleasă în Parlamentul australian. Viața ei a fost dedicată credinței că educația a fost cheia creșterii, schimbării și îmbunătățirii în societate. Acest lucru ne determină să transformăm vieți și să îmbogățim societatea prin educație și cercetare.

Tot ceea ce facem la ECU este bazat pe valorile noastre de:

 • Integritate - fiind etic, cinstit și corect
 • Respect - având în vedere opiniile și valorile altora
 • Ancheta rațională - motivată de dovezi și raționamente
 • Excelență personală - care demonstrează cele mai înalte standarde personale și profesionale

De ce să studiezi la ECU

100% on-line

Cursurile noastre sunt livrate 100% online, fără angajamente în campus și concepute pentru a fi accesibile și ușor de utilizat, astfel încât să puteți echilibra studiul cu viața dvs. profesională.

Accelerat

Absolvește-ți și progresează-ți cariera mai devreme decât opțiunile tradiționale de studiu part-time.Calitate didactică

Clasat pe cinci stele de Ghidul universităților bune pentru învățarea calității de 13 ani la rând - singura universitate publică din Australia care a obținut o aprobare atât de ridicată pentru calitatea de predare.

Experiența studenților

Clasată ca cea mai bine cotată universitate publică din Australia pentru experiența studenților timp de cinci ani la rând (Indicatori de calitate pentru învățare și predare, 2020).

Suport pentru studenți

Primiți asistență academică și feedback de la lectorii dvs., precum și un consilier dedicat succesului studenților, pentru a vă ajuta cu toate întrebările non-academice de studiu.

Deveniți specialist

Profitați de ocazie pentru a vă specializa în zona dvs. de interes și a deveni un expert în domeniul dvs.


ECU Online

Studierea online

Toată lumea învață diferit

Poate dura timp pentru a găsi cea mai bună metodă de studiu. Poate că veți învăța mai eficient dacă dezbrăcați studiul în bucăți de dimensiuni mușcate mai degrabă decât sesiuni lungi. De asemenea, vă puteți programa studiul în perioadele care sunt cele mai potrivite pentru creierul dvs., fie că este dimineața devreme sau seara.

Pregătiți și planificați

Planificarea este o necesitate, mai ales în timpul săptămânilor aglomerate. Un planificator fizic vă poate ajuta să vedeți totul dintr-o privire. Este util să marcați resursele esențiale și să comandați din timp manuale, resurse web și caiete, pentru a vă asigura că sunteți cât mai pregătiți înainte de a începe. Dacă aveți manuale, comandați-le din timp și găsiți timp pentru a vă conecta la mediul de învățare înainte de începerea perioadei de studiu pentru a afla cum funcționează totul.

Spuneți-le prietenilor și familiei

Informează prietenii și familia despre angajamentul tău de a studia. Când le-ai spus altora despre obiectivele tale, acestea te pot ajuta să te motiveze și, de asemenea, te va ajuta să spui „nu” angajamentului social ocazional, dacă este necesar, pentru a finaliza o evaluare.

Luați timp când aveți nevoie

Cercetările sugerează că pauzele obișnuite în timpul studiului ar putea fi cheia creativității și a învățării. Să aveți timp de oprire când echilibrați multe angajamente este important, deoarece vă poate ajuta să rămâneți concentrat când studiați. Indiferent dacă este vorba de o plimbare, o discuție cu un prieten sau un exercițiu fizic, acordați-vă timp când puteți reseta și reîncărca.

Accesați consilierul dvs. pentru succesul studenților

Puteți să vă adresați consilierului dvs. dedicat succesului studențesc cu întrebări sau nelămuriri prin telefon sau e-mail. Să ai contact regulat cu consilierul tău de succes te poate ajuta să te menții motivat. Dacă aveți vreodată o întrebare la care nu pot răspunde, vor găsi cea mai bună persoană care vă poate ajuta. Nu uitați, studierea online nu înseamnă să studiați singur.

Locații

 • Perth

  Perth, Australia

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Întrebări