Keystone logo
© BIMM University
Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Edinburgh Napier University

Introducere

Ne mândrim cu faptul că suntem casa celor care fac diferența - o comunitate întreprinzătoare și inovatoare, renumită la nivel internațional, cu o experiență de învățare de neegalat pentru studenți.

Cu mai mult de 300 de cursuri de licență și postuniversitare și aproape 20,000 de studenți din peste 140 de țări care studiază în campusul din Edinburgh, online și la universitățile partenere din întreaga lume, oferim educație și cercetare semnificative, care fac diferența pentru o lume în schimbare rapidă.

Fiind o instituție orientată spre viitor, oferim cariere excepționale atât colegilor din serviciile profesionale, cât și cadrelor universitare care desfășoară activități de cercetare și educație de nivel mondial.

Susținem ambiția, recunoaștem realizările și încurajăm inovația în fiecare dintre oamenii noștri. Oricare ar fi rolul dumneavoastră, a lucra la Edinburgh Napier este mai mult decât un loc de muncă, este un viitor plin de progres și recompense.

O locație excelentă

Avem trei campusuri în Edinburgh, oferind facilități avansate pentru învățare, predare, și de cercetare. Cu sediul într-un oraș emblematic, prosper și într-o țară uimitoare, ambițioasă și orientată spre viitor, Edinburgh Napier este un loc minunat pentru a trăi, lucra și studia.Excelență academică și de cercetare Edinburgh Napier cuprinde cinci școli cu un accent internațional, fiecare angajat să crească reputația noastră academică, oferind o experiență excelentă de student personalizat, și construirea de inovare, întreprindere, și cetățenie.

Valori și strategie

"Viziunea noastră este convingătoare - să fim o comunitate întreprinzătoare și inovatoare, renumită la nivel internațional, cu o experiență de învățare a studenților de neegalat."
Profesor Andrea Nolan, director și vice-cancelar.

Sustenabilitatea mediului

Universitatea Edinburgh Napier a fost desemnată cea mai bună universitate din Scoția în ceea ce privește durabilitatea și etica mediului de către Liga Universităților pentru Oameni și Planete 2021 & 2022. Aflați ce facem pentru a atinge un nivel net de emisii de carbon zero în operațiunile noastre până în 2030.

Istoria noastra

Acum, acasă la peste 19.500 de elevi din peste 140 de țări, am primit pentru prima dată 800 de elevi la Napier Technical College în 1964. Cu toate acestea, povestea noastră datează din vremea lui John Napier, strălucitul matematician și filozof din secolul al XVI-lea, de la care ne luăm numele.

Caracteristici Campus

Avem trei campusuri în Edinburgh, care oferă facilități de ultimă generație pentru învățare și cercetare. Toate sunt ușor accesibile cu transportul public și găzduiesc comunități diverse, internaționale, colaborative.

Campusul Craiglockhart

Acasă la Școala de Afaceri, campusul Craiglockhart îmbină vechiul și noul. Amplasate pe un teren atractiv cu vedere la Edinburgh, facilitățile includ săli de prelegeri cu 200 și 400 de locuri și laboratoare de limbi și multimedia.

Campusul Merchiston

Studenții de inginerie și mediu construit, de calcul și industrii creative au sediul la Merchiston. Aici veți găsi Centrul de Calcul Jack Kilby, Asociația Studenților din Edinburgh Napier, un laborator de jocuri pe calculator, o redacție, studiouri de televiziune, radio și fotografie și studiouri de muzică standard izolate fonic.

Campusul Sighthill

Campusul nostru Sighthill deservește peste 5.000 de studenți și angajați ai Școlii de Științe Aplicate și ai Școlii de Sănătate și Asistență Socială. Facilitățile includ secții de spital asemănătoare cu realitatea, o suită de abilități clinice, laboratoare de științe sportive și centrul nostru sportiv [EN]GAGE.

[RO]GAGE

[RO]GAGE este unitatea noastră sportivă de ultimă generație, deschisă tuturor. Cu o sală de sport, sală de sport de închiriat și cursuri de fitness în toate campusurile noastre, oferim o experiență de fitness proaspătă, revigorantă și distractivă.

Screen Academy Scoția

Screen Academy Scotland este o colaborare între Edinburgh Napier University și Edinburgh College of Art. Oferă facilități complete de producție și post-producție, inclusiv săli de proiecție, suite Avid Media Composer, suite Pro Tool, o suită de dublare și echipamente de cameră la zi.

Închiriere de locații

Campusurile noastre sunt disponibile pentru nunți, întâlniri și evenimente corporative. De asemenea, oferim cazare de vară și acces la echipamente specializate, standard în industrie.

Biblioteci și colecții de patrimoniu

Cele trei biblioteci ale noastre oferă milioane de resurse online, precum și cărți și locuri confortabile pentru a studia - cu computere, laptopuri de împrumutat și acces 24/7 disponibile. Colecțiile noastre remarcabile de patrimoniu explorează, explică și interacționează cu istoria culturală a Edinburghului și nu numai.

  Cerinte pentru viza

  Dacă vii să studiezi la Edinburgh Napier University din afara Uniunii Europene (UE), Spațiului Economic European (SEE) sau Elveția, de obicei va trebui să obții o viză. Luați legătura pentru sfaturi prin procesul de obținere a vizei sau pentru asistență în cadrul programului în timp ce sunteți student.

  Burse și finanțare

  Avem o varietate de burse, burse și granturi disponibile pentru a vă sprijini studiile la Edinburgh Napier University . În funcție de criteriile de eligibilitate ale premiului specific, aceștia pot finanța costurile de trai, cheltuielile de îngrijire a copiilor, taxele de școlarizare sau un proiect specific care este benefic pentru dezvoltarea dvs. academică și personală.

  Student actual?

  Studenții actuali pot accesa o gamă largă de sprijin, de la Scottish Funding Council, finanțare universitară și donatori filantropici.

  Clasamente

  Edinburgh Napier este Universitatea Modernă numărul 1 din Scoția (THE World University Rankings 2024). De asemenea, am fost votați Universitatea #1 din Edinburgh pentru satisfacția generală a studenților timp de patru ani la rând (NSS 2020, 2021, 2022 și 2023) și suntem cea mai mare universitate scoțiană modernă pentru puterea cercetării și impactul cercetării (REF 2021). De asemenea, suntem printre primele 5 universități moderne din Marea Britanie pentru perspective de carieră (Guardian University Guide 2024).

  Why study at Edinburgh Napier University</p>

  Suntem o universitate ambițioasă, inovatoare și incluzivă cu sediul în capitala vibrantă a Scoției. Toate cursurile noastre sunt concepute în consultare cu mediul de afaceri și industrie pentru a vă oferi abilitățile academice și practice pentru a reuși.

  • Suntem universitatea numărul unu din Edinburgh pentru satisfacția studenților
  • Suntem printre primele zece universități moderne din Marea Britanie în Ghidul Good University Times/Sunday Times
  • Suntem clasați pe primul loc în universitatea modernă din Marea Britanie pentru informatică, criminologie, engleză și nursing (ST GUG 2023)
  • Suntem în primele cinci universități moderne din Marea Britanie pentru: Comunicare și Studii Media, Dramă, Dans și Cinematică. De asemenea, pentru Sisteme Informaționale și Management, Drept și Inginerie Mecanică
  • Ghidul Universității Guardian ne oferă, de asemenea, primele cinci din Marea Britanie pentru producție de film, fotografie și jurnalism (GUG 2023)
  • Suntem recunoscuți la nivel internațional: în clasamentul universitar internațional QS Stars din 2019, calitatea predării noastre, internaționalizarea și capacitatea de angajare au fost toate recunoscute oficial, Universitatea obținând cinci stele în fiecare categorie și patru stele în general.
  • În 2015, am fost distinși cu Premiul Aniversare al Reginei pentru munca noastră apreciată la nivel internațional în ingineria lemnului, construcțiile durabile și știința lemnului. Acesta este cel mai prestigios premiu pentru sectorul învățământului superior din Marea Britanie pentru impactul cercetării asupra afacerilor, industriei, mediului și societății - la nivel național și internațional. Acesta a fost al doilea triumf pentru Școala noastră de Inginerie și Mediul Construit după un succes anterior.
  • 95,7% dintre studenții noștri de licență și 96,7% dintre studenții noștri postuniversitari lucrează sau studiază în continuare la 15 luni după absolvire (HESA 2017/18)
  • Mai mult de jumătate din cercetările noastre au fost evaluate fie „de frunte la nivel mondial”, fie „excelent la nivel internațional” în Cadrul de excelență în cercetare (REF) din 2014
  • Am sprijinit peste 500 de companii start-up studențești și un raport al Biggar Economics ne-a numit cea mai de succes universitate din Scoția pentru întreprinderile absolvite și start-up-uri.
  • În 2014, am sărbătorit 50 de ani de învățare, fiind deschis în 1964 ca Napier Technical College.
  • Campusul nostru din Craiglockhart găzduiește Colecția Poeților de Război, care comemorează lucrările lui Siegfried Sassoon și Wilfred Owen care s-au întâlnit acolo în timpul Primului Război Mondial.
  • Unii dintre absolvenții noștri bine-cunoscuți includ radiodifuzorul BBC Catriona Shearer, fotografi David Eustace și Colin Baxter, medaliata cu argint la Jocurile Commonwealth Lynsey Sharp și regizoarea de film Lynne Ramsay

  </p>

  Edinburgh Napier a fost selecționată pentru trei premii la „Oscarurile pentru învățământul superior”

  Denumite pe scară largă „Oscarurile învățământului superior”, THE Awards atrag sute de lucrări din Marea Britanie și Republica Irlanda și recunosc întreaga gamă de servicii academice și profesionale.

  Nicio universitate scoțiană nu a fost selectată pentru mai multe categorii în ediția din acest an, care acoperă anul universitar, Universitatea din Strathclyde obținând și trei premii.

  Viața în campus și facilități

  Discover the life that awaits you as an Edinburgh Napier student

  Live and study in the beating heart of the Scottish capital, and revel in its pulsating nightlife. Develop your skills in world-class facilities, across three innovative campuses. Settle into your comfortable, stylish, and safe accommodation. Learn about our comprehensive student support.

  Accesibil

  We are committed to making our campuses accessible for all. Find out about our campus accessibility for disabled people, carers, and wheelchair users.

  Edinburgh Napier University’s official online shop for clothing and accessories

  We have a range of exciting products and designs that reflect the Napier energy and style. All profits generated will go back into the University to directly support our students through the hardship and scholarship funds.

  Accommodation

  Edinburgh Napier currently houses 1,240 students over three sites in and around the city centre. Our accommodation is affordable, modern and supported by a dedicated team of University staff.

  Locații

  • Edinburgh

   9 Sighthill Court, Edinburgh , EH11 4BN, Edinburgh

  Întrebări