Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Introducere

EXPERIENȚA EBC

Deveni un profesionist de management cu o perspectivă internațională - un cetățean cu adevărat global. EBC Hochschule este o școală germană conectat la nivel global de afaceri multi-campus, cu un accent puternic pe aplicarea practică și de punere în aplicare.

Nucleul filosofiei noastre instituționale este de a pune elevul în centrul tuturor acțiunilor noastre. Suntem foarte investit în studenților și absolvenților noștri.

»Succesul tau este misiunea noastră"

Vă puteți aștepta:

atenție individuală - în clasă, în administrare, în servicii de student Dimensiuni clasa mica - noi credem în discuțiile de grup și de învățare al elevilor sa concentrat Oameni la nivel mondial minte - @Home și în străinătate Experiențe din lumea reală - stagii, studii de caz și proiecte ale companiei Facilitățile de top în locații de top - au menționăm noastre acoperiș-terase?

zece motive pentru

De ce ar trebui să studieze la una dintre cele patru campusuri EBC din Germania? Vă spun de ce va vom. Iată zece motive:

Private, studii recunoscute în mod oficial

Bucurați-vă de calitatea unei universități private cu un oarecare grad recunoscut oficial!

Studii compacte și bine organizate

În numai trei ani, puteți achiziționa dumneavoastră de licență de Arts în Afaceri Internaționale, Psihologie Afaceri, Turism și Event Management, Moda, Lux & Retail Management sau Managementul sportiv. Vei fi câștigați bani atunci când alții sunt încă studiază!

puternic accent pe practica

În cadrul acestor trei ani ai completa un stagiu în Germania și una în străinătate într-o companie de alegere. Face uz de cunoștințele și abilitățile deja în timpul studiilor tale!

grad ridicat de internaționalitate

În afară de stagiu în străinătate, programele de la universitatea noastră se numără un semestru în străinătate, la una dintre numeroasele noastre universități partenere din întreaga lume. Atunci o privire în rețeaua noastră internațională!

sprijin intensiv de limbi străine

cursuri de limbi străine sunt parte integrantă a programelor noastre. Fie că este vorba în engleză, franceză, spaniolă, italiană, sau chineză - vă oferim o pregătire lingvistică excelentă pentru stagii și semestru în străinătate - și pentru cariera ta mai târziu.

reţea puternică

O rețea substanțială de universități internaționale, companii, instituții și asociații și-a dezvoltat ca rezultat al multor ani de experiență. Această rețea nu numai că vă susține cu stagii dumneavoastră sau semestru în străinătate, dar poate însemna, de asemenea, un alt început cu cariera ta la absolvire.

Consolidarea competențelor sociale

Tu nu sunt doar în căutarea pentru "simpla" educație și cunoștințe de specialitate, dar, de asemenea, doresc să crească ca o persoană? Valori precum responsabilitatea individuală, judecăți etice, empatie, și un echilibru între viața profesională și sănătoasă sunt elemente importante ale filozofiei noastre. Noi oferim coaching-ul personal, astfel încât să aveți o intrare lină în piața locurilor de muncă.

Learning în clase mici

Clasele noastre sunt mici, astfel încât lectori vă puteți da atenția individuală aveți nevoie. A studia în grupuri mici asigură nu numai că învățarea durabilă, dar, de asemenea, consolidează competența dumneavoastră socială. campusuri noastre prospera pe un sentiment comunitate.

Contactul personal cu lectori

Lungi de așteptare ori, pentru o întâlnire cu lector dumneavoastră? Nu cu noi. EBC facultate va face timp pentru întrebări - ușile noastre sunt deschise pentru tine!

Studierea în metropolele de afaceri

Hamburg, Berlin sau Düsseldorf - studiu intr-unul din Germany's metropolelor cea mai mare afacere. Nu fi un spectator - să fie în cazul în care lucrurile se întâmplă!

Locații

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Întrebări