Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Easton Country Day School

Easton Country Day School

Easton Country Day School

Introducere

Easton Country Day School


Easton Country Day School este o Easton Country Day School mică, coeded privat pentru clasele Pre-K prin 12 ani. Cultivăm o atmosferă grijuliu și de susținere care încurajează creșterea socială și emoțională împreună cu dexteritatea academică. Amplasat pe 10 hectare într-o zonă împădurită din centrul Easton, terenul nostru include un loc minunat de joacă, terenuri sportive și o clădire mare, bine amenajată, cu spațiu pentru toate tipurile de experiențe de învățare.

73460_EastonCountryDaySchool01.png


Academicienii noștri puternici sunt integrați pe verticală, permițând indivizilor să progreseze la viteză proprie (în loc să se limiteze la nivele de nivel unificate). Absolvenții noștri sunt admiși în mod constant în toate liceele private și competiționale private din zonă. Cei care aleg licee publice sunt, în general, plasați în clase de onoare.

Mai important, studenții noștri devin adolescenți capabili din punct de vedere emoțional și social capabili. Asta pentru că educația ECDS implică clase mici, o mulțime de interacțiuni cu adulții și programe formale care încurajează relații constructive. Raportul elev / profesor neobișnuit de scăzut de 5: 1 permite cadrelor ECDS să țină un ochi atent asupra tuturor copiilor. Intervinem la primul indiciu de comportament social riscant și recompensem cu cea mai mare ușurință cele mai timpurii expresii ale integrității.

În conformitate cu abordarea noastră de familie, ECDS oferă cursuri de Preșcolar pentru vârsta de 2 ani și peste, precum și îngrijire de zi pentru vârste de 3 luni și peste.

Easton Country Day School este situată pe o proprietate liniștită, frumoasă, chiar vizavi de Bibliotecă. Sălile noastre mari de clasă sunt decorate cu lumină și veselă, în timp ce terenul nostru include un loc de joacă complex și câmpuri atletice expansive. Facilitățile ECDS oferă un fundal excelent pentru o educație școlară elementară și diversă.

 • 225 studenți / 11 studenți internaționali

 • Oraș rural renumit, frumos și prietenos

 • 1 oră la New York City / 2,5 ore până la Boston

 • Majoritatea familiilor au călătorit pe plan internațional, inclusiv Asia

 • Connecticut este considerat "statul educațional" din SUA. Liceele se situează pe primul loc în SUA. Universitățile știu

 • Reputația academică a lui Connecticut

 • Connecticut se situează pe primul loc în SUA cu profesori și rezidenți cu grade superioare de colegiu

 • Connecticut are diverse industrii (Știință, Finanțe, Medical, IT, Media, Design digital). Companiile majore au sediul central în stat

 • Absolvenții ECDS frecventează colegii și universități din întreaga țară, inclusiv Cornell, Yale, Universitatea din Connecticut și alte școli de vârf

 • Excursii la școală (excursii se efectuează lunar) Excursiile au inclus călătorii în Washington DC, New York City, Muzeul Metropolitan, Suflarea de sticlă, Serviciul comunitar, Zip Lining, Go-Karting, Patinaj de gheață, excursii de schi, printre altele.

 • Varietate de echipe organizate: Baschet, Tir cu arcul, Fotbal, Softball, Tenis și Track
73461_EastonCountryDaySchool02.png


Cerințe de admitere


Note acceptate: 7, 8, 9, 10 și 11

AAC: 2,7 GPA

 • Transcrieri oficiale cu descrieri de curs în limba engleză

 • Recomandări pentru profesorii de matematică și engleză

Skype Interviul: Studenții vor fi intervievați prin Skype de către administratorul internațional

Locuințe: Toți elevii sunt plasați în Familiile gazdă. Aceste case sunt în Easton și zona înconjurătoare.


Scor TOEFL

a 7-

Clasa a IX-a 50

Clasa a 60-a

Clasa a XI-a 70

Clasa a XII-a 80 Flexibilă


"Profesorii din Easton Country Day School sunt atât de susținători și cu adevărat îngrijiți. Fiul nostru înflorește și învață. A fost uimitor să-i urmăriți creșterea. Profesorii săi sunt răbdători, cunoscători și creativi. "

- Easton Country Day School Parent

Locații

 • Easton

  660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Întrebări