Keystone logo
Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Eastern Oregon University

Introducere

Eastern Oregon University ( EOU ) a fost fondată ca colegiu de profesori și servește astăzi ca centru pentru educație, cultură și bursă în zonele rurale din Oregon. La EOU , studenții primesc atenție personală de la profesorii lor în timp ce construiesc relații puternice cu colegii și mentorii.

Eastern Oregon University servește studenților noștri, națiunii noastre și lumii noastre, fiind un loc în care nivelurile superioare de învățare sunt practicate și trăite zilnic. Educația este un proces de schimbare a sinelui, o întreprindere plină de conflicte între valori vechi și idei noi, vechi și noi. Studenții vin la o universitate pentru a fi provocați și pentru a deveni, prin acest proces, mai mari, mai capabili și mai înțelepți. Eastern Oregon University se angajează să fie un loc în care învățarea, cercetarea, examinarea, dezbaterea și raționamentul sunt modelate, practicate și învățate - abilități pe care absolvenții noștri le vor încorpora în simțul lor despre sine și le vor dezvolta pe tot restul vieții .

Eastern Oregon University ghidează cercetarea studenților prin programe profesionale și de artă liberală integrate și de înaltă calitate care conduc la acțiuni responsabile și reflexive într-o lume diversă și interconectată.

Fiind un centru educațional, cultural și științific, Eastern Oregon University conectează regiunile rurale din Oregon la o lume mai largă. Setarea noastră frumoasă și dimensiunile reduse sporesc atenția personală pe care o primesc studenții noștri. În același timp, parteneriatele cu colegii, universități, agenții și comunități se adaugă posibilităților educaționale ale regiunii și statului nostru.

Programele academice de la Eastern Oregon University oferă oportunitatea de a învăța într-o mică sală de clasă din frumosul Oregon rural. Studenții pot alege dintre peste 30 de programe academice cu patru colegii, inclusiv științe, științe umaniste, predare și afaceri! Eastern Oregon University are clase mici, cu facultăți dedicate, al căror accent se pune pe succesul studenților.

Locații

  • La Grande

    University Boulevard,One, 97850, La Grande

    Întrebări