Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Introducere

Eastern Institute of Technology ( EIT ) vă oferă peste 150 de calificări de la certificat și diplomă, până la nivel de studii și postuniversitare la campusurile din Golful Hawke, Tairāwhiti (Gisborne) și Auckland.

Sau aflați la unul din centrele noastre de învățare regionale situate în Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau și Wairoa.

Golful EIT Hawke este unul dintre cele mai atractive campusuri din Noua Zeelandă, cu o arhitectură superbă și zone umbrite în aer liber pentru studiu în zilele calde. Cele două campusuri ale EIT Tairāwhiti sunt situate în inima orașului Gisborne, lângă râul Taruheru și nu puteți ajunge mai central decât locația EIT Auckland pe Queen Street!

Când alegeți să studiați la EIT veți obține genul de experiențe care vă vor ajuta să obțineți cunoștințele și abilitățile pentru a merge mai departe, indiferent dacă doriți să intrați în cariera aleasă sau să schimbați direcția în viață.

Studierea necesită determinare, angajament și autodisciplină. În calitate de student la Eastern Institute of Technology , puteți obține sprijin pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce contează cu adevărat - studiile și viitorul dumneavoastră.

Când devii student la Eastern Institute of Technology , poate fi prima dată când pleci de acasă sau poate fi prima dată când studiezi la nivel terțiar. S-ar putea ca totul să fie foarte nou pentru tine.

Studiile tale îți vor ocupa mult timp, deci este posibil să ai nevoie de o mână de ajutor cu alte părți ale vieții tale.

Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de timpul petrecut aici, Eastern Institute of Technology vă oferă sprijin în tot felul de moduri. Fie că sunteți după ajutor pentru a alege subiectele potrivite, fie că aveți nevoie de câteva îndrumări pentru a vă arăta cel mai bun mod de a intra în cariera aleasă, există cineva disponibil pentru a vă ajuta.

Obțineți ajutor personal de la experții prietenoși ai Eastern Institute of Technology de Eastern Institute of Technology , care au o mulțime de experiență ajutând studenți ca dvs. Sunt în campus pentru a oferi sfaturi, informații și îndrumări.

Există și alte modalități prin care Eastern Institute of Technology vă poate ajuta. Dacă aveți copii, îngrijirea copiilor la campusurile noastre din Golful Hawke și Tairāwhiti poate avea grijă de ei în timp ce studiați. Dacă aveți nevoie de cazare, întrebați despre posibilitatea de a rămâne în satul studențesc vizavi de campusul Hawke's Bay.

Vrem ca timpul dvs. la Eastern Institute of Technology să fie incitant, productiv și de succes, așa că asigurați-vă că profitați de tot sprijinul pe care îl oferim.

Locații

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Întrebări