Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Introducere

Despre East London University

Fondată în 1998, East London University este una dintre cele mai importante universități private din țară.

Campusul de S1 hectar al Universității, la câțiva kilometri sud de centrul orașului East London, găzduiește peste 2.300 de studenți din toate regiunile Africii de Sud și din alte 27 de țări.

Indiferent de ceea ce studiază, East London University pornesc într-o călătorie educațională personală care îi ajută să-și găsească și să-și urmeze scopul individual.

Misiune și scop

East London University oferă acces la oportunități de învățământ superior care le permit studenților să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și atinge obiectivele profesionale, pentru a îmbunătăți performanța organizațiilor lor și pentru a oferi leadership și servicii comunităților lor.

Scop

  • Pentru a facilita învățarea cognitivă și eficientă a elevilor - cunoștințe, abilități și valori - și pentru a promova utilizarea acestor cunoștințe la locul de muncă al elevului.
  • Dezvoltarea competențelor în comunicare, gândire critică, colaborare și utilizarea informațiilor, împreună cu angajamentul față de învățarea pe tot parcursul vieții pentru îmbunătățirea oportunităților studenților de succes în carieră.
  • Să ofere instruire care să creeze o punte între teorie și practică prin membrii facultății care aduc la clasă nu numai pregătire academică avansată, ci și abilitățile care provin din practica curentă a profesiilor lor.
  • Să folosească tehnologia pentru a crea moduri și mijloace eficiente de instruire care extind accesul la resursele de învățare și care îmbunătățesc colaborarea și comunicarea pentru o învățare îmbunătățită a elevilor.
  • Pentru a evalua învățarea elevilor și a utiliza datele de evaluare pentru a îmbunătăți sistemul de predare/învățare, curriculum-ul, instruirea, resursele de învățare, consilierea și serviciile pentru studenți.
  • Să fie organizată ca instituție privată pentru a promova un spirit de inovare care se concentrează pe furnizarea de calitate academică, servicii, excelență și comoditate studenților care lucrează.
  • Să genereze resursele financiare necesare susținerii misiunii Universității.

Locații

  • East London

    14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Întrebări