Keystone logo
East Central University

East Central University

East Central University

Introducere

East Central University fost una dintre cele trei școli normale înființate în estul Oklahoma în 1909. Trei instituții similare au fost înființate mai devreme în jumătatea de vest a noului stat și fiecare a oferit educație pregătitoare, inclusiv doi ani de facultate care au condus la certificarea profesorilor.

Selecția Ada ca locație a colegiului a urmat eforturilor intense de lobby ale Clubului 25.000, un club local de rapel care a strâns, de asemenea, fonduri pentru salariile facultății, astfel încât să poată începe cursurile în toamna bisericilor și a claselor școlilor publice. Legiuitorul din 1910 și-a alocat fonduri pentru salariile facultății și construcția unei clădiri care a fost finalizată mai târziu în acel an pe un site de 16 acri donat de Dan Hays, un alocație Chickasaw.

În 1919, cele șase școli normale au devenit colegii de profesori și au început să acorde diplome de licență. În 1939, au adăugat programe de licență în Arte și Științe și au fost desemnați colegii de stat. În 1954, cele șase colegii au fost autorizate să ofere prima lor lucrare absolventă într-un program de cinci ani pentru profesori. De atunci au fost adăugate alte masterate. În 1974, East Central a devenit East Central Oklahoma State University. Numele a fost schimbat în East Central University în 1985.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Ada

    East 14th Street,1100, 74820, Ada

    Întrebări